Jump to content

Noul sistem de sanctionare a playerilor


JusticeAssHole

Recommended Posts

Degeaba, tot el a stat si la baza remove-ului prietenului meu. El si tovarasul lui Plutonium. Oare de ce au cerut sa nu se arate dovezile ? Pentru ca exista explicatii ori NU exista dovezi. Pe joc se poate verifica usor chat log-ul, iar pe alte retele de socializare pot fii modificate usor. Daca tot dai pm-uri macar fii destul de barbat sa nu te ascunzi si sa arati, daca tot iei problema-n gura. Sa nu mai zic de batjocurile de dupa, dragul meu Plutonium, daca tot faci poze despre mine si le editezi, as vrea tare mult sa te arati sa vad si eu cine ma ia pe mine la misto pe un joc. Dar cum probabil sunteti niste copii care se plang ca nu au lider pe un joc, ofticati care cauta atentie si " dreptate " imi pot da seama cine se ascunde in spatele pc-ului.

Link to comment
Share on other sites

Da ma bag si eu in acest topic deoarece am fost banat pe nedrept pe RPG4..
Da ma fratilor ce sa vezi si ce sa nu vezi am jucat si eu acolo eram sublider GSB la VitoCorleone.. si da eram aproape sa luam lv-ul sa facem un record de doua orase si un pic din SF dar din pacate Marik si cu un admin 4 ca nici nu stiu cum il cheama m-au banat . De unde stiu asta ? Pai in dovezile prezentate de ei apare clar "dai ban lui Olandezu" de la Marik catre acel a4 si el imi pune o dovada in care am dat 112m cu rifle :| e ok fratilor 112m ii poti da usor prin lag cum a facut si keepsanu tot pe rpg4 3000m :|
Deci nu va apucati de B-ZONE in caz ca vedeti asta o comunitate care s-o dus in cap.
Kelton ai ramas si vei ramane un prost
Ceao

Link to comment
Share on other sites

@,Lasă că şi eu am pierdut Liderul pe RPG 2 din cauza unui doantor. Donatorii au prioritate la funcţii şi alte beneficii pe comunitatea asta. Proştii care donează, vor vedea când vor creşte că şi-au luat ţeapă şi în loc să se distreze cu banii în realitate, se distrează cu ei într-un joc.

 

PUNE BĂ DOVEZILE LA OM !

 

 

#DOARDINAMOBUCUREŞTI!

 

#sailăns

 

Nu e adevarat, aici mergem pe pile, intelegi ? Sustii comunitatea cu sume mari apoi te arunca in groapa

 

 

Noi (cei care am postat şi cei care joacă cu troll), au avut 1 cuvânt de spus, dar stafful (Odin & Kelton), nu vor să fie corecţi cu ceilalţi.

 

Corect

Link to comment
Share on other sites

Oricum n-o sa se rezolve nimic, e cam degeaba. Pila e prea importanta. O sa inchida topicul si probabil o sa ne dea suspend. Faza pe care n-o intelege e ca trebuie ascultata OPINIA PUBLICA. Din moment ce ti-am ales serverul si jucam pe el, arata-ne putin respect. O sa vina sa zica ca se poate lipsii de noi, ca oricand apar alti fraieri care ii baga bani in buzunar. Dar cum am zis si mai sus, sa isi aminteasca acum cativa ani cand se bucura si de 1 jucator in plus. Din moment ce nu 1, nu 2 ci mai multe persoane semnaleaza o problema consider ca e ceva neinregula.

Link to comment
Share on other sites

ei tre' sa inteleaga ca daca vor bani trebuie sa-i merite nu sa-si bata joc de playeri dandule ban fara dovezi.

 

Imi place ca pe codati ii lasa liberi sa-si faca conturi ca sa rupa mafiile si pe noi astia veterani ii baneaza submit xD

Nu te chinui, nu le pasa, au prostit atâta lume, or sa prosteasca în continuare. Tot or sa fie jucători (copii) fericiți ca vin acasă și mai fac o misiune la trucker sau ca mai transporta un client cu taxiul, iar ei pe asta se bazează. Au văzut ca le merge, o țin tot asa în continuare. S au întâmplat nedreptăți și în anii precedenți, nu e ceva nou (trestii banat pentru POSIBILA spargere conturi doar ca a scris la misto pe chat la paintball ca i a spart contul lui pharell csf, era donator omu, trebuia sa se facă 'dreptate' fie buna, fie rea, eu și încă vreo 3 4 jucători vânați și banati pentru ca am fi distribuit coduri prin vânzarea de damage informer (wall chipurile), mulțumita lui scarface and company) si exemple vor exista în continuare. Cum am zis, va chinuiți degeaba, nu s a schimbat nimic de atunci, nu se va schimba nici acum.

 

E comunitatea lor și își permit sa facă ce vor, ca, aparent, nu și pierd credibilitatea prin acțiunile care le fac, sunt multi prosti.

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa ma bag dar MONEY MONEY MONEY face legea pe server , sunt un player obisnuit joc de 2 ani aprope dar nu pot sa inteleg ceva daca cineva a fost prins de mai multe ori cu renko si alte prosti de ce poate primi la nesfarsit unban ? Eu daca primesc ban pentru renko care de exemplu a fost descarcat automat de skype sa zic , "Banul ramane" , sau vrei sa zici "Banul ramane de dat sa scapi" Nu cred ca merge spre drumul bun comunitatea si pacat , mare pacat . Silence pacat de tine nu te cunosc personal dar am auzit lucruri bune despre tine , tot respectul . #Banulramanededatsiaiunban

# CU GRAMATICA SAU FARA GRAMATICA TOT AM BANI SA CUMPAR UNBAN "BANULRAMANE"

Link to comment
Share on other sites

@@Duraxel, cauta din helperi activi/inactiviti daca macar 5 au donator sub nume, hai sa nu intrecem masura, ok ? De la un subiect tu treci la un alt subiect aberant si fara rost, daca te respinge pe tine ca nu esti in regula, nu inseamna ca cei care au luat helper au donator sub nume, capis?

Link to comment
Share on other sites

@@Duraxel, cauta din helperi activi/inactiviti daca macar 5 au donator sub nume, hai sa nu intrecem masura, ok ? De la un subiect tu treci la un alt subiect aberant si fara rost, daca te respinge pe tine ca nu esti in regula, nu inseamna ca cei care au luat helper au donator sub nume, capis?

:))) asta a zis un admin(incepe cu o litera 0.o). Nu m-am referit la toti, dar tu te bagi asa... repede ca esti robiita si nu sti sa chiorasti ochii aia ca am scris intre "GHILIMELE"...

Link to comment
Share on other sites

@@Duraxel, foarte putini in orice caz, poate ca de-alungul anilor se poate observa ca unii au primit/reprimit functii dupa ce au ramas fara functie/lasat-o, asta e ori din cauza ca se cunosc mai bine si au incredere in respectivii indivizi ori pentru ca vor sa acorde o a doua sansa.

 

Revenind la subiect, dovezile trebuie aratate, ca isi da SilenCe seama sau nu cine l-a "ars", aia e pe langa subiect, pe langa anonimitatea celui care l-a reclamat trebuie intai sa se respecte regulamentul si sa se arate dovezile. Daca cel care l-a raportat nu are destul par sub macaroana sa iasa din umbra, daca intradevar cineva l-a raportat si nu e totul doar un paravan pentru a-l scoate pe SilenCe din schema, chestii care din cate vad s-au intamplat mai multora de-a lungul timpului, aia e problema lui, sa suporte consecintele actiunii si sa nu se mai ascunda sub fustita mamicii. Nu mi se pare normal, chiar din pozitia de Administrator al comunitatii, sa ne eschivam de regulament si sa prioritizam lasitatea unora in fata dreptatii. Acu' hai, bagati 10E sa va stergeti warn-urile de pe forum =))

Link to comment
Share on other sites

"Tu ceri explicații, restu nu cer nimic. Și nu cred că vrei să sancționez tot serveru pentru tine."

"Care posteaza aici, primeste warn+suspend."

 

Acel moment cand defapt lumea cere explicatii, dar daca lumea cere dreptate este sanctionata, nu prea inteleg cum vreti ca lumea sa-si spuna punctul de vedere daca asta e sanctiunea ^^

Dupa cum se observa din 3 pagini "restul" au cerut destul, prin urmare da, trebuie sanctionati toti care-s aici, nu neaparat pentru el, ci pentru nedreptate.

Cum am spus si in celalalt topic, maine ma trezesc si eu cu ban pe motiv de transfer ilegal sau cine stie ce mai inventeaza anonimu` asta priceput, dovezile nu mi-s prezentate pentru ca "anonim" si mnoh, toata lumea traieste fericita. Puteti dormii noaptea? :))

 

 

Bine că iei atitudine într-un joc din 2004 şi între 4 pereţi, că în viaţa reală n-ai lua, îţi zic eu, de-aia e totul la pământ în ţara asta.

 

Calmeaza-te faraonule ca-ti pica sceptru, daca nu cunosti un om nu vorbii, poate "de-aia e totul la pamant in tara asta" ca-s oameni de genu` care-s nedrepti.

Poate ca omu` a primit ban pe nedrept, poate ca nu, poate chiar a facut afaceri. Totusi ar fi frumos sa aiba fiecare dintre noi dreptul de a sti cu exactitate pentru ce a fost sanctionat.

Alegeti sa acordati warn tuturor de aici? Alegerea voastra, insa veti dovedii cat de serioasa e comunitatea.

De ce nu vorbeste toata lumea aici? Le e frica ca nu mai primesc functii si pile, altfel ati avea destule pagini de citit aici.

Va salut.

Link to comment
Share on other sites

Uite ca intrervin si eu. Joc din 2012... Pe atunci nu era asa distrus jocu. dar de ceva timp, s-a cam dus pe pl jocul asta... Daca nu bagi banii, esti chelia ....

Acum recent am primit ban de la Znoss sprancenatul. Am dat un /report Si am zis "Sa faca ceva cu codatii, ca altfel ma cac pe el joc" Si sprancenatul a zis ca am jignit comunitatea ! E adevarat ? Eu nu cred, cam zis doar ca ma ca. pe el joc. Nu pe comunitate ! Si i-am facut plangere, dar am facut-o degeaba. Pentru ca normal. am primit ban corect ! Jos Hotiia !

Link to comment
Share on other sites

@, te rog sa abordezi un limbaj putin mai decent, noi vorbim serios aici nu se cade sa ne exprimam in felul acesta.

 

Daca intr-adevar ai patit asta, opinia mea este ca staffu' nu o sa fie niciodata suficient de bun pentru a face fata codatilor.

 

 

 

Hey @Kelton cum ar fi daca de fiecare data cand intri pe forum sa iti sara in ochi acest website cu niste lucruri si dezvaluiri extrem de picante despre sanctiunile acordate playerilor corecti?

 

Sunt niste dezvaluiri stranse de la zeci de jucatori care n-au avut ambitia de a se face auziti :)

 

http://imgur.com/a/ZFAv0

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.