Jump to content

Noul sistem de sanctionare a playerilor

JusticeAssHole

Recommended Posts

@@Kelton, habar n-am pe ce criterii ati validat voi sursa si acele dovezi anonime, insa un lucru e cert. Atata timp cat in regulament scrie ca orice sanctiune se acorda pe baza unor dovezi iar staff-ul si inclusiv inculpatul trebuie sa le vada, va contraziceti singuri cu tot ce ati zis aici. Daca va considerati persoane corecte dovediti acest lucru, ca din cate vad sanctionati persoane fara absolut nimic concret.

nah, din spusele lui kelton a aparut o alta teorie

fapta este facuta, jucatorul a iesit din factiune, i s-a luat locul a 2 a zi, nu exista dovezi pentru sanctionarea lui SilenCe poprul trebuie sa ne creada pe cuvant pentru ca noi trebuie sa fim baietii buni => bataie de joc.

@, te rog taci tu. TE IMPLOR TACI. Dupa ce ca ai intrat mereu cu pile oriunde ai vrut si ai facut ce ai vrut tu pe server ca esti gagica lui Eddie si din cauza ta a pierdut adminu tot tu esti tare in GURA. Spui ca Plutonium are pile? Te uiti la tine =)) ?

Esti terminata rau. Nu suport falsitatea si cand ii aud pe unii ca aia care au donat is terminati etc, dar asta au facut si ei wtf...

Hai sa nu deviem de la subiect.

@@Kelton, acele exceptii nu ar trebuii sa se bage in cazurile de genul acesta atata timp cat RECLAMANTUL este anonim si nu vrea sa prezinte dovezi. Acele exceptii (in opinia mea) ar trebuii sa se foloseasca impotriva POST HUNTINGULUI excesiv.

Prezinta dovezile pentru care jucatorul SilenCe a fost sanctionat.

Terminata rau zici? =)) tu te auzi? Ii porti pica ca ti-a dat un ban, cred ca ai plans pentru el la greu. Am intrat unde am vrut pe pile zici? I-auzi. :))

Ma uit la mine, da tu te uiti la tine? Nu te supara, ai aparut si tu admin mai nou brusc asa, dupa un ban si vii sa imi comentezi aici? Te-as injura da o fac cam degeaba si imi consum si nervii si timpul degeaba. Vezi ca nu iei up daca vii sa pupi in cur.

@Kelton, băi eu întotdeauna v-am apreciat munca pentru comunitate şi că vă daţi cel puţin interesul însă în unele momente nu aţi fost tocmai corecţi dacă stăm să analizăm situaţia actuală din toate punctele de vedere. Spun că dacă nu m-ai crezut pe mine în viaţa mea de om prost care-şi cumpără bere la doză şi ţigări la bucată, cum să crezi fratele meu că aş da eu bani pentru un cod care nu se vede pe filmare? Ce rost ar mai avea jocul dacă eu aş juca cu coduri? Unde ar mai fi distracţia? La asta te-ai mai gândit? Mai ţii minte de PM-urile alea cu carul care ţi le-am dat şi de fiecare dată când îţi aduceam o mulţime de explicaţii pentru a îmi scoate banul de pe RPG1 cel puţin, pentru că acolo nu am jucat în viaţa mea cu cod înainte să fiu banat şi le ştergeai de fiecare dată? Îţi închipui cum mă simţeam atunci? Până şi DropZZ îmi zicea după ce am luat unban că de obicei cei care folosesc coduri scriu mult. Păi normal frate că scriu mult din moment ce am fost banat aiurea şi aveam anumite bănuieli asupra răspunsului. Ţi-am adus o dovadă în care puteai observa că banul era plănuit: http://i.imgur.com/eNKxWOd.jpgSecunda aia chiar a fost menţionată de DropZZ în cererea mea unban: http://imgur.com/a/b69s2

Totuşi, tu nu ai luat în considerare în dovezile mele nici lagul de pe server, nici dovezile prezentate de mine la cum se mişca râşniţa aia de mouse cu sensibilitatea pe 6 linii şi pe 12, că atunci jucam pe 12, se mişca foarte sacadat. M-ai judecat doar după aparenţe, că am fost în TSA care a urmat să aflu cine este mai târziu. Ţi-am spus şi de singurul cod care l-am avut şi pentru care m-ai banat pe RPG4 pentru ce-am spus pe skype şi care din fericire pentru mine se vedea pe filmare.

Nu ştiu dacă la acel moment mi-ai citit toată cererea de unban, însă tot ce am scris a fost despre fazele de la waruri, iar tu ai adus vorba de vechimea în ganguri şi preţul / calitateaa mouse-ului, care nu ştiu dacă făcea mai mult de 40 lei. http://imgur.com/a/LXlwv

Ţi-am adus în vedere şi faptul că am fost totuşi lider la Southern Pimps, sublider Rifa şi helper de două ori, neavând vreun motiv să-mi risc reputaţia contului sau sancţiuni aşa grave. Cam la fel mi-ai făcut şi pe RPG2. PM-uri peste PM-uri, toate şterse, cu un răspuns evident, banul rămâne...

Pare rău dac-am scris prostii, deşi nu cred :) Am scris ca oricare altcineva pentru ce am fost banat aiurea. Succes.

@, pica? Tocmai ca imi pare rau ca pentru o gagica ca tine a pierdut adminul. Nu ne intelegem noi oricum. Cand te aud ca spui ca sunt doar pile aici, dar cred ca tu ai avut cele mai multe pe aici. Stai linistita nu vreau UP.

PS: Vezi ca nu am aparut asa brusc, cand am avut eu admin tu nici nu stiai ce e ala calculator. Hai succes acolo, poate te mai bagi aiurea pe undeva si le mai faci altora probleme.

@, de ce nu imi raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o?

Tu chiar nu vezi ca esti ultima catea de pe server? Toti care ti-au cerut laba le-ai dat-o.

Si fix tu vorbesti de pile? Pai tu fetita, ca altcumva nu iti pot spune ca nici floci nu ai, esti o terminata, ai avut noroc cu Eddie pe serverul asta.

Acum plangi aici ca a ramas Eddie fara admin. Ti-am zis frumos a ramas fara functie ca e prost. Iti este dor de un Teleport sau ceva?

Daca tot aveti atatea nemultumiri, de ce nu va luati bagajele si plecati? Nu va tine nimeni legati aici si nimeni nu are nevoie de specimene d-astea. Daca nu ati observat, voi aveti mereu cate o nemultumire din absolut orice lucru. Daca ala ia admin, are pile, daca aia primeste sublider, a facut videochat, daca ia ban, e ban aiurea. Nu v-ar place s-o lasati mai moale si sa faceti jocul asta un loc unde veniti cu placerea de-a juca? Nu noi, cei din staff, ar trebui sa schimbam asta, ci voi.

Culmea, xes, ce frumos imi vorbeai cand aveam helper si inainte sa ia Edi remove si acum vii sa imi vorbesti de falsitate? =)) Mai jalnic de atat nu cred ca exista.

Iar tu, Alexandrule, eu m-am lasat de joc, am o viata nu ca voi. Dovada mai sus, ma faci catea si zici de laba si alte cacaturi pe un joc =)) . Pai frustrare mai mare decat asta n-am vazut. Pile? Ti se pare ca am in log r6 sa fii avut pile? Nu cred.

@, cand am vorbit eu cu tine? Doar cand erai cu BlackHawk si erai si tu acolo. Care era interesul sa te pup pe tine in cur cum zici tu? Ca era Eddie admin 4? Pai nu inteleg la ce ma ajuta? De ce nu ti-am zis niciodata nimic? Pentru ca nu voiam sa ma cert cu Eddie pentru una ca tine, dar cand te vad acum cu o ipocrizie maxima si cu o smecherie aici, imi vine sa imi dau palme. Ok ma rog, stie tot serveru ce trebuie sa stie. Succes, vezi poate combini alt admin mai mare, ca Eddie mna, nu are admin ca a pierdut din cauza ta.

@, esti un copil nimic mai mult. Deci sa inteleg ca daca tu nu ai avut un rank 6 in log nu ai avut pile? Vrei sa-ti reamintesc de ce a pierdut Eddie adminul? Din cauza ta, ca ai plans pentru ca ai fost sanctionata pe drept. Uite ca nu a fost cum ati vrut voi si totul s-a intors impotriva voastra. Cand a ramas fara functie si ai aflat ca se reface votul ai pus demisia in NR pe motivul "ma las" si dupa 2 zile ai intrat Verdant, pls fetito =))

@@Kelton, Pe tine te doare în cot de cei care donează, mai pe scurt. Spui că nu au ajutat cu nimic? V-au umflat vouă burţile şi portofelele. Cine a donat (sume mici), a donat pentru clan / premium sau hidden să aibă o culoare mai unică pe server. Dar să vii la noi cu replica "Mie din păcate nu-mi permite educația să vă spun unora exact ce ar trebui să vă spun", dai dovadă de nesimţire.

Referitor la acel warn acordat de Odin. Văd că îţi place să te râzi de playeri, ceva ce ai făcut de când ai Owner. Păi dacă nici eu nu am experienţă pe acest server (să folosesc termenii tăi), (jucând din 2010-2011), ajutând la dezvoltarea regulamentelor şi la update-uri. Îţi dau un update provenit din ideea mea (accept event ca Helper 2). Dar aşa sunteţi voi, nu ştiţi să respectaţi playerii. Vreţi doar donaţii şi atât. Acum ceva vreme spuneai "vreau cantitate, nu calitate", dar bagi playerii într-o singură oală.

Ai văzut ce-a scris Odin? Nu, normal că nu vezi ce trebuie, alegi să vezi mesajele care sunt împotriva ta / a staff-ului, şi apreciezi post-urile care te pupă pe tine undeva.

Na, poftim! Warn acordat aiurea. Dacă doreşte ca nimeni să nu lase reply aici, de ce lasă topicul on? De ce ne ameninţă apoi cu warn / suspect dacă postăm?

Ok, hai ca facem altfel. Sa nu zici ca-s rau, iti las deschis topicul.

Care posteaza aici, primeste warn+suspend.

Tu ceri explicații, restu nu cer nimic. Și nu cred că vrei să sancționez tot serveru pentru tine.

N-am jignit / înjurat pe nimeni. Mi-am spus propria părere (deoarece au lăsat-o mai mulţi veterani). Numai pe mine mă sancţionezi, nu? Văd că Bobo nu ia nicio atitudine.
Fiind player vechi, am văzut destule chestii care nu sunt corect pe B-Zone, să nu mai zic că mi-aţi scos Liderul pe RPG 2 din cauza unui donator, care a dat Pm lui bobo (poza e mai veche, norocul vostru că nu o mai găsesc).

Aştept "mention", Kelton!

# Când se dădea VIP pe donaţii, s-a uitat, a ? :>

@, Nu sunt nervos, dar vreau să îi prezinte dovezile lui Silence, deoare îmi este prieten bun şi a muncit pentru tot, n-a primit nimic gratis. (b-zone să dea gratis ceva, hah). Pe lângă asta, vreau să îmi scoată WARN-UL acordat în mod abuziv de către ROYCE.

@kelton Vezi că mulți jucători vor dovezi, vor explicații, vor să fie indreptățiți, și tu stai și... păi doar stai.

Acționează, de asta elti owner, ca să nu arăți dovezile ;)

@Kidda hei gogoșică

@max N-ai cu șini uăi

@silence Idem max, se vede că banul schimbă omul, dacă nu avea nimic de ascuns, arăta dovezile, dar de, "sunt donator, vreau să-l banezi pe X"

@rasta hei cheat factory

Kelton ascunde multe, se știe, mai nou se și vede. Mai bine fă ce e corect că o sa ai de pierdut, @Mach @SilenCe sunt puși pe rele.

Ah, eram să și uit. Kelton, știi ce s-a întâmplat în perioada aia când tot serverul primea HP 100, vrei să se repete? Tura trecută v-a luat mai bine de 1 săptămână să rezolvați, vrei să-ți ia și mai mult? Think ahead, nu fă prostii pe care să le regreți mai târziu, și nu-mi zi că nu o să regreți, că cine-ți umflă burta, cine-ți dă ție umple portofelu'?

@@South Max, Odin are noroc cu Kelton ca sunt amandoi din acelasi oras, cel putin poate ameninta si el pe cineva intr-un joc, deoarece in realitate ii un nimeni.

Ai niște argumente de mă mir că-ți răspund.

Bine că ești tu mare șmen. Bravo ție, să fii sănătos. Lasă-ma pe mine corigent, cu 2 clase să mă zbat în viața asta, k ie greu vietzu pt mn.

@@JusticeAssHole, dacă Kelton nu ți le arată, ce te face să crezi că eu am dreptul să ți le arăt?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.