Jump to content

IS.07.DMN

DMN
 Share

Recommended Posts

Dativa cu parerea :-?? nu prea am vazut asa ceva pe'aici asa ca ma simt cam ciudat :) va anunt ca sunt incepator.Revin si maine cu o alfa romeo...trebuie sa o termin :D datimi un sfat :| cum sa colorez gen un spoilar alb sal fac la culoare cu masina ?:| ca nu'mi iese :((((

post-6158-1281562638.jpg

Edited by DMN

Atentie la masina , nu ai "decupat-o" prea bine

Cat despre spoiler , incearca cu Clipping mask .. Alta idee mai buna nu am acum :|

Dupa ce ai asezat spoilerul unde trebuie , apesi CTRL+ALT+SHIFT+E , si vei avea un layer nou cu tot ce ai facut pana atunci. Acum te duci in meniu Layer>Create clipping mask *(Ceva de genul)* . Acum pe imagine misti ultimul layer dupa bunul plac si vei vedea ca spoilerul va fi ca masina la culoare

Atentie la masina , nu ai "decupat-o" prea bine

Cat despre spoiler , incearca cu Clipping mask .. Alta idee mai buna nu am acum :|

Dupa ce ai asezat spoilerul unde trebuie , apesi CTRL+ALT+SHIFT+E , si vei avea un layer nou cu tot ce ai facut pana atunci. Acum te duci in meniu Layer>Create clipping mask *(Ceva de genul)* . Acum pe imagine misti ultimul layer dupa bunul plac si vei vedea ca spoilerul va fi ca masina la culoare

mda pare fake masina :) dami un pm sau ia id`u meu de la profil sa iti dau un site cu ceva ce se ocupa cu asa cv ca sa inveti ca au tutoriale video + explicate bine

Trebuie muulta atentie la VT. Eu m-am ocupat putin de latura asta a ps-ului si m-am lasat imediat. Daca vrei sa te apuci serios de VT, pune mana pe niste tutoriale, si lucreaza pe stock-uri HQ. De asemenea nu mai decupa masina, n-are rost.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.