CeZyMD Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) Salut,acesta este portofoliu meu.Aici o sa postez creatiile mele. Creatii vechi. Creatii noi. Creatii de craciun. Edited December 18, 2016 by CeZyMD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Cred că nu ai probleme în redimensionarea unei imagini şi cred că am observat bine acest lucru. Textul este puţin prea mare şi nu este poziţionat corect. Caută un font plăcut, un size decent şi vezi tu ce culori îi adaugi respectivului text. Acele semnături şi logo-uri sunt interesante pentru început şi pot spune că au ieşit mai bine în comparaţie cu acele avatare. Nu te baza doar pe o culoare şi nu pune presiune asupra ei. Încearcă să deschizi lucrarea, să îi adaugi culori reale şi să nu domine doar o singură culoare sau trei culori. Succes! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeZyMD Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Mersi de comentariu,o sa tin cont..Astept de la tine un tutorial cu toti fasi care ii faci intr-un avatar..Pwp+1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Capitanul Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Felicitari pentru postare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Sunt foarte frumoasa, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N MaRiuS Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Felicitari,foarte frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Foarte frumos, felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Topic inactiv de mai bine de șapte zile. Dacă dorești deschiderea lui, contactează un Designer prin PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts