Jump to content

Windows 8


 Share

Recommended Posts

Windows 7, spre deosebire de Vista, a fost un succes. Atât ca imagine, cât ca si comportament în practicã, cea mai recentã versiune de Windows a fost vãzutã ca un salvator. Acum a venit timpul pentru urmãtoarea versiune, Windows 8, cea despre care am aflat în sfârsit primele informatii concrete.

 

Conform unui document intern care si-a pierdut caracterul secret, Microsoft are de gând sã dezvolte trei versiuni diferite de Windows 8, pentru trei tipuri diferite de dispozitive. Acestea ar fi: desktop, laptop si tabletã.

 

Senzor de proximitate si recunoastere facialã.

 

O combinaþie interesantã de facilitãtii se va dovedi cea dintre senzorul de proximitate si recunoasterea facialã, douã funcþii care se vor regãsi în Windows 8. În practicã, scenariul ar fi de genul asta: când te apropii de calculator, acesta porneste automat, simtindu-ti prezenta cu ajutorul senzorilor. Apoi, în locul tastãrii parolei, logarea se face prin intermediul recunoasterii faciale.

 

Destul de inteligent, nu? Acum, glumind, sperãm sã nu aparã ecranul albastru chiar în timpul recunoasterii faciale. Oricum, mai mult ca sigur cã logarea prin tastarea parolei va rãmâne ca alternativã la noul sistem, pentru orice eventualitate.

 

06156106932048390887_thumb.jpg

 

 

Un lucru este cert. Windows 8 va fi un sistem de operare care trebuie si va aduce un avans tehnologic. Nu poartã povara unui esec (vista par example,desigur,aceasta e parerea unora) care trebuie reparat, cum a fost cazul lui Windows 7. Windows 8 trebuie sã inoveze, nu de dragul inovatiei cum ne-ar plãcea sã credem, ci pentru a tine pasul cu vremurile si concurenta.

 

 

 

Pentru mai multe detalii accesati

www.go4it.com

si

www.wikipedia.org

Edited by crisrko
Link to comment
Share on other sites

E cam aiurea ca e 8 ........

 

Ma refer .... daca apare in 2013 sa zicem ... de ce nu i au dat alt nume ? Nu stiu insa suna aiurea 'Windows 8' Windows seven vs. windows eight ... 'what OS you use ?' 'i use windows eight' / 'i use windows seven' .. nu stiu personal mi se pare ca au ales super aiurea numele.

 

 

Sa speram c-o sa faca ceva WOW la IE-ul lor :) cel care vine cu W7 este destul de bun.

Link to comment
Share on other sites

Windows Xp rullz .. cu windows 7 am avut maaari probleme , la fel cu vista, nu imi mergeau anumite programe , consumau multa memorie , nu cred ca windows 8 v-a fi mai breaz.. :|

 

 

 

 

Edited by TheEagle
Link to comment
Share on other sites

Ca si cum au facut de la XP incoace, inafara de XP, vor dezamagi lumea si vor face vanzari la MacOS sau la Linux. :(

 

PS : Daca or sa continue cu Windows 8, WIndows 9, Windows 10 o sa fie total aiurea, sunt de acord cu cei care au postat inaintea mea.

Edited by TommyH1LFIGER
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.