Jump to content

[B-Zone Battle] Seeker vs Cristina

5XT
 Share

Recommended Posts

Votez V1.

Textul e genial, mai ales cel secundar dă foarte bine, editul fain, redimensionarea e bună și border-ul se potrivește.

La V2, a dat-o în bară cu border-ul și textul. Puteai să alegi altceva, orice altceva care să se potrivească mai bine. La edit, nu știu, mi se pare prea nul.

O decizie foarte grea...Niciuna nu impresioneaza sa spui "wow". Sunt cam la acelasi nivel.

Voi vota cu v1, deoarece mi se pare mai ok stock-ul, imi transmite o anumite stare si pentru ca urasc border-ul ala la v2. Inca o chestie, textul la v2 mi se pare asa parca aruncat din pod gen sa fie acolo.

Votez lucrarea cu numarul 2 pentru stock, contrastul acordat si textul simplistic, acel tinytext nu arata okey din punctul meu de vedere la lucrarea numarul 1, plus ca acel mov excesiv a cam stricat totul.

Votez V1. Varianta a doua mi se pare mult prea simplă. Îmi place aspectul de pastel pe care V1 îl are, iar textul este mirobolant, deoarece are un text încorporat, nefiind doar un cuvânt sec.

Edited by Leventhe

Votez 1.

Cu toate ca nu mi se pare cea mai potrivita imagine, are un text pe gustul meu, poate as fi lucrat putin la luminozitate si m-as fi jucat mai mult cu efectele, dar, eh, as putea spune ca se potriveste si asa. Border-ul e subtil, cu toate ca nu e un border pe gustul meu, si nu e chiar cel mai potrivit, arata destul de bine, dar, ca sa nu o mai lungesc, am votat 1 doar pentru simplul fapt ca-mi place cum e pozitionat textul si, d-asemenea, cum e lucrat, si are font-uri dragute si placute, mai ales cel principal, chiar i-as vrea numele pe privat.

Cat despre a doua lucrare... Nu pot spune ca nu e simpatica, defapt, arata chiar ok, insa text-ul e destul de simplut, border-ul nu ma incanta si as putea spune ca efectele sunt unele obisnuite, nu e o lucrare care sa-mi faca gandul sa mearga la ideea cum ca e ceva special in avataru' asta, e ceva obisnuit.

Ambele sunt frumoase, dar eu votez V1, deoarece e pe placul meu

-Efectele sunt foarte frumoase. Chiar se potriveste

-Textul împreună cu brush-ul completează foarte bine lucrarea.

-Redimensioarea e una bună

-Borderul acela strică după parerea mea. Mai bine nu era pus

// Votez v1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.