Jump to content

Windows 7 - se blocheaza.

ande
 Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?:Deci aveam windows 10 ( care nu imi placea, si nu mergea deloc bine ) si am instalat windows 7, dupa cand si-a dat restart cand s-a se incarce logo-ul la windows, ramane blocat.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De cand am instalat windows 7.

Sistem de operare ?:Windows 7.

Screenshot/Video:StqtQ8i.jpg
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: nu am gasit nimic legat de problema mea.

@@WG AndE, Sunt unele laptopuri care nu accepta decat windows 8/windows 10,adica de la windows 8 in sus .

Ce laptop ai ?

Asus X540s

Vorbim de windows piratat, nu?

Da, dar pe PC merge foarte bine windows.

Edited by WG AndE

@@WG AndE, Software

Aici am intampinat cateva probleme. Laptopul Asus X540S nu iti permite sa instalezi o versiune mai veche de Windows 10. Iar ca Linux sa spunem ca se descurca bine cu ultima versiune. Daca alegi sa instalezi sistemul de operare Windows 10 Home pe 64 biti te vei bucura de un laptop rapid, care raspunde la orice comanda si ce este cel mai important nu se incinge. In cutie vei gasi si un CD cu drivere.

http://spotshop.ro/review-asus-x540s/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.