Jump to content

SOTW #71

Cristina
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 71
  • Tema: http://imgur.com/dFqpqiY
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 07.01.2017.
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie să conțină obligatoriu textul "SOTW #NUMBER", urmat de numele comunității "B-Zone/B-zone Community/BZ".

Câștigătorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro.

Participanții îmi vor trimite PM cu lucrările lor, însoțite obligatoriu de fișierul .psd

Subiectul PM-ului să se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

Dacă nu primesc minim 3 lucrări acest SOTW va fi anulat.

Toate lucrările sunt frumoase, au reuşit să pună stockul în evidenţă. Dar trebuie să votez o lucrare. Votul meu merge către lucrarea 2 (v2) deoarece a reuşit să pună stockul în evidenţă şi efectele pe care le-a folosit dă bine imaginii, punând-o în evidenţă. În plus se vede că s-a lucrat cu şimţ de răspundere la ea şi a ieşit ceva frumos şi diferit, felicitări!

Votez lucrarea numarul 2, este mai bine incadrata si pusa in evidenta, trecerea de la stock la background este mai 'fina' sa spun asa spre deosebire de celalalte 2.

Imi place C4d-ul de pe lucrarea nr3 / nu imi place resize-ul stockului. Minusurile lucrarii nr1 sunt calitatea textului si fundalul, un gradient global ar fi rezolvat problema in opinia mea.

Votez lucrarea numarul 2, cred ca e singura lucrare la care nu e distorsionat renderul, desi ma cam lasa rece textul. Incadrarea e buna, are si blur-ul ala care da o senzatie de "fantasy" in lucrare, textura aia e cam trantita acolo, dar e cea mai buna lucrare din aceasta editie. Un sfat pentru creatori lucrarilor 1 si 3, va rog eu sa tineti apasat SHIFT cand redimensionati, e cel mai deranjant lucru pe care poate cineva sa-l faca, sa distorsioneze o imaginea. Poate data viitoare, continuati sa faceti tutoriale si sa acumulati experienta.

Edited by Fiveo

V1, prea simplă, dar e ok textul. Redimensionarea render-ului ?

V3, nu-mi place redimensionarea, nu-mi place nici textul. Mai mult de trei minute nu ți-a luat să o faci. Lucrată fără simț de răspundere.

Votul meu peste către V2, evident. Renderul este bine pus, nu l-ai stricat și mă bucură să văd asta. Textul e cam.. tras de păr așa să zic, dar oricum este lucrată și se vede asta.

O luam pe rand, prima lucrare, fundalul nu prea este ales cu cap, nu se potriveste cu renderul, luminozitatea ma deranjeaza, si renderul nu a fost redimensionat corect, se pot observa clar diferentele. A doua lucrare este cea mai reusita, renderul redimensionat, incadrat calumea, imi place borderul ala cinematic, pot zice ca se mai putea lucra la text, in rest e in regula. La a 3-a lucrare, fundalul este mai nereusit decat la prima lucrare, render incadrat aiurea, dar, acel c4d da bine, optical flareul este pus fara rost acolo.

Votez lucrarea cu numarul 2 (v2)

Lucrarea cu numarul 1 este prea simpla: Un fundal aruncat acolo, efecte pe el. Renderul nu are cea mai bună redimensionare posibilă. In schimb, textul este unul bun.

Lucrarea cu numarul 3 are un text cam maricel acolo. Redimensionarea renderului e foarte slabă.

Votul meu merge la lucrarea cu numarul 2, renderul este foarte bine pozitionat, o lucrare ordonată. La text cred ca se putea lucra mai mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.