Jump to content

Prezentare Adamek

SneeVey 2k17
 Share

Recommended Posts

- Prenume: Cosmin
- Varsta: 16
- Locatia: Timisoara
- Ocupatie: Scoala
- Jocul(rile) preferat(e): CS:GO, SA:MP, GTA V, FIFA 17
- Hobby-urile tale: Fotbalul si gaming-ul
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut, mă numesc Cosmin şi am vârsta de 16 ani. Eu locuiesc în orasul Timisoara. Sunt un băiat singuratic, serios şi prietenos. Hobby-ul meu permanent este gaming-ul şi football-ul, dar sunt amator şi joc după scoală pentru distracţie, la fel ca gaming-ul. La gaming îmi place să joc CS:GO şi SA:MP. Îmi place să ascult muzică, de obicei Hip-Hop si Rap. Artiştii mei preferaţi sunt Rappa, Cumicu, CTC, Ad Litteram, Parazitii, Veritasaga, Specii, Kazi Ploae etc. Mai am un hobby temporar este legat de fenomenele paranormale, îmi place foarte mult să ascult legende şi să mă uit la documentare. Mie îmi plac filmele de comedie şi de groază şi nu am un actor preferat. Oamenii care imi displac mie sunt cei aroganţi şi care nu care vor să mă ia peste picior, un defect de al meu este că am simţul umorului foarte dezvoltat, dar după cum am zis mai sus pot fi şi serios atunci când trebuie şi este nevoie. Consider că am spus tot ce era esenţial într-o biografie, nu avea rost să mai spun ce îmi place să mănânc sau câti centrimetrii am, dacă am ratat ceva o să mă cunoşti probabil pe viitor.
- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone am aflat de pe YouTube.
- Alte precizari?: Sper sa ma distrez alaturi de aceasta comunitate.

Edited by Adamek

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.