Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - Shido

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe Shido, jucătorul din spatele celei mai mari sponsorizări ai acestei olimpiade. În acest interviu am vorbit despre ce l-a făcut pe acesta să facă acea sponsorizare și despre ce crede acesta despre olimpiadă.

RelaXx: Salut jucători ai comunității b-zone. Eu sunt RelaXx și azi l-am invitat, pentru ai lua interviu, pe Shido, jucătorul din spatele celei mai mari sponsorizări ai acestei olimpiade. Bine ai venit Shido și mulțumesc că ai acceptat această invitație!
Shido: Salut dragi jucători ai serverului B-Zone, salut RelaXx și mulțumesc pentru invitație.
RelaXx: Pentru început, aș vrea să te întreb cum te-ai simțit când ai primit această invitație?
Shido: Hmm, m-am gândit că nu o să mă inviți, deoarece nu am fost așa "cunoscut" pe server, dar mă bucur că încă vă mai aduceți aminte de mine.
RelaXx: Poți să ne spui te rog cum ai decis să faci o așa sponsorizare pentru această ediție a olimpiadei?
Shido: Este prima sponsorizare cu așa sumă mare și chiar dacă nu mă lăsam de samp tot sponsorizam cu așa suma. Eu am jucat pentru distracție, nu mi-am trăit viața în joc, nu am ținut cont la bani.
RelaXx: Din câte știu, ești fostul lider al clanului Play Hard, ce te-a făcut să îl înscrii la această ediție a olimpiadei?
Shido: Da, am fost liderul clanului PlayHard [pH] și l-am înscris deoarece am vrut să particip cu membrii la această olimpiada.
RelaXx: În afară de fostul tău clan, ce clan crezi că merită cel mai mult premiul cel mare?
Shido: Am avut 2 clanuri preferate și tot odată respectate "VODA" și "Ultras South" ambii lideri sunt respectați și de treabă dacă ajungi să-i cunoști puțin, dar după părerea mea, VODA cred că merită cel mai mult premiul, deoarece liderul este capabil să întrețină atâtea funcții. Dacă v-a citi acest interviu, îl salut și îi doresc succes cu funcțiile, este un adevarat lider, știe el de ce.
RelaXx: Ce te-a făcut să ieși din fostul tău clan?
Shido: Am ieșit deoarece m-am lăsat de samp și am zis să dau clanul unui coleg din clan și tot odată din Los Santos School Instructors, mi-a promis că îl întreține dar l-a vândut pentru bani.
RelaXx: Crezi că noul lider îl poate duce către victorie?
Shido: Nu, cred că o să și expire.
RelaXx: Să trecem la întrebările despre olimpiada. Cum ți se pare această inițiativă?
Shido: Mi se pare o idee foarte bună și te respect pentru munca depusă în organizarea acestor olimpiade, știu că nu este ușor să faci o așa olimpiadă.
RelaXx: După tine, cât crezi că mai țin aceste ediții și cât ți-ai dori tu să mai dureze?
Shido: Cât timp vei juca tu. Nu cred că altcineva o să fie capabil să facă edițiile cum le faci tu. Respect!
RelaXx: Ce crezi despre interviurile ce sunt făcute pe durata olimpiadei?
Shido: Hmm, îmi place de tine că te implici în tot ceea ce ține cont de B-Zone, de la lucruri minore până la lucruri mari, iar interviurile sunt o cale de a mai comunica cu playerii ce nu mai sunt pe server.
RelaXx: Ce crezi despre probele olimpiadei?
Shido: Probele de la olimpiadă mi s-au părut interesante, îmi pare rău că nu am apucat să particip și eu.
RelaXx: Crezi că ar trebuii modificat ceva?
Shido: Nu ar trebui modificat nimic după părerea mea. Sunt toate bine lucrate, gândite.
RelaXx: Ai ceva să le comunici cititorilor acestui articol?
Shido: Salut toți jucătorii de B-Zone, salut "prietenii", salut toți "necunoscuții" care mi-au fost aproape când prietenii nu au avut chef, îmi salut fostul lider, IamGold., respect. Salut AUDI_RS8, salut BiGziLa, mare caracter. Salut Draco, RelaXx și nu în ultimul rând, salut Johnny și mulțumesc pentru afacerile cu tine, am rămas dator cu o sumă mică, poate încerc să-ți dau datoria. Salut B-Zone, salut RelaXx și mulțumesc pentru invitație. Succes.
RelaXx: Acestea au fost întrebările mele. Îți mulțumesc pentru acceptarea acestui interviu și pentru sponsorizarea acestei olimpiade. Sper să te reapuci în curând!

Frumos interviu !

Foarte frumos! Va salu pe amandoi si va respect. Ce imi pare rau este ca ai plecat si ai lasat clanul unuia care nu merita. VA SALUTA AnDYY.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.