Jump to content

[MODS]Cum sa scapi de lag ?

uS Andrei.

Recommended Posts

Salut, am gasit cateva fisiere pentru diminuarea lagului pe cateva comunitati, si am decis sa postez si aici. Imi cer scuze daca aceste fisiere au fost postate deja.

Ok. Pentru inceput:

1. Stergeti complet jocul + GTA San Andreas User Files care se afla in My Documents.

- Instalati jocul, sa-mp 0.3z r2/r1, si CLEO 4.

- Intrati in My Documents -> GTA San Andreas User Files -> SAMP -> samp.cfg -> Il deschideti cu notepad, iar la linia fps_limit=48, modificati 48 cu 90.

- Setari in joc: Option - Display setings - Advanced: Frame limiter OFF, Draw Distance minim, o rezolutie cat mai mica, de preferat 800x600x32/16.

2. Shrink GTA, folosind programul GTA Shrinker.

- Descarcati GTA Shrinker de: Aici.

- Deschideti GTA_Shrinker.exe

- Introduceti directoul GTA San Andreas (Folderul jocului), de exemplu: C\Users\Bogdan\Desktop\Gta san andreas

- Click pe Shrink, si asteptati pana cand termina de incarcat.

- Descarca programul TXD Work Shop de: Aici.

- Deschideti TXD Work Shop -> Click pe OpenImg -> Selectati gta3.img din folderul models, in casuta de mai jos de lista scrieti: tree_hipoly19.dff, click dreapta pe tree_hipoly19.dff din lista -> Replace, si il inlocuiti cu: Asta.

- Scrieti sniper.txd in casuta de mai jos de lista, click pe sniper.txd din lista -> Click pe Snipercrosshair -> Import, si il inlocuiti cu: Asta.

- Click pe Save TXD si inchideti programul.

3. Particule si efecte de slaba calitate:

- Copiati aceste fisiere de aici: Click

- Extract la arhiva, si le lipiti in Rockstar Game\GTA San Andreas\models.

4. Timecyc original cu FPS maxim.

- Descarcati timecyc.aaa si gta_sa.exe modat (special pentru modul antilag) de aici: Click

- Timecyc.aaa il lipiti in: Rockstar Game\GTA San Andreas\Data

- gta_sa.exe il lipiti in Rockstar Game\GTA San Andreas.

5. Samp Stream Extender. (Este necesar pentru reducerea lagului).

- INAINTE DE TOATE! ACESTE DOUA FISIERE VA FACE KMF03Z.CS FACUT DE KEWL SI RASTA SA NU FUNCTIONEZE.

- Descarcati CLEO 4 de aici: Click.

- Descarcati SAMP STREAM INI de aici: Click.

- Lipiti StreamIniExtender.cs in Rockstar Game\GTA San Andreas\CLEO.

- Lipiti StreamSAMP.ini in Rockstar Game\GTA San Andreas.

Alte precizari:

- Acest mod contine samp stream extender, acest mod scoate sunetul. Daca doriti sa aveti sunet intrati in StreamSAMP.ini si unde gasiti linia: nosound, o stergeti, si salvati.

- Acest mod nu face cerul negru.

- Acest mod scoate norii de pe cer (reduce lagul). La fel ca la sonor, daca doriti sa aveti nori in game, intrati in StreamSAMP.ini si unde gasiti linia: noclouds, o stergeti si salvati.

Pentru orice nelamurire, intrebari, ajutor lasati un comentariu mai jos.

Nu am stiut.. Greseala mea.

Mersi all.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.