Jump to content

[B-Zone Battle] - Psk vs. Arshavin.

Psk
 Share

Recommended Posts

1. Numele meu: Psk.

2. Numele celui provocat: Darius (@Arshavin).

3. Tema luptei: Textul este opţional şi poţi adăuga textul " Jillian ". Tema este următoarea: http://i.imgur.com/P2VZAsJ.jpg

4. Dimensiuni (maximă/minimă): 150x250, 150x300 sau ce dimensiune doreşti. Fiecare lucrează după bunul plac.

5. Deadline time posting: Până când termină.

PS: Am schimbat puţin acest model şi sper nu deranjează pe nimeni. Arată foarte urât cu acele buline (puncte).

V-ati straduit macar? (ma rog si stock-ul e de vina) Adica la prima versiune s-a facut redimensionare si unpic de sharpen, iar la a doua sharpen si color-balance, sau ma rog, ce s-a folosit acolo pentru editare culorilor. Nu imi plac culorile de la 2, de aceea votez lucrarea numarul 1.

Stock-ul a fost aiurea, nu-mi place niciuna și nu văd prea multă muncă nici în v1, nici în v2.

Ce-i drept îmi place redimensionarea la v1, mai mult ca la v2.

V2.. te-ai jucat cu culorile alea destul de mult, ai făcut-o pe tipa zici că urmează să dea afară din stomac totul.

În fine, votez v1.

nu aș alege nici o lucrare fiindcă nu v-ați străduit destul de mult, asta este imposibil..trebuie să aleg una și .. o să aleg v1 datorită redimensionării pe care i-ai aplicat-o și efectului , când mă uit la v2 .. parcă te-ai jucat prea mult pe acolo dădându-i o culoare a tenului foarte roz..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.