TLG Papy Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Am decis si eu sa ma apuc de Photoshop si am facut si eu cateva creatii : Astept critici cat si pareri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWRRSS Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Frumoase creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Papy Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 Am mai facut cateva creatii : Link to comment Share on other sites More sharing options...
N E M E S Y S Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Destul de frumoase, însa puteai să schimbi sa nu pui pe toate "Papy, Caddy etc. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Pui mult darken pe ele. Nu ai un blur. Doar pui un stock il redimensionezi [ si redimensionarea slabuta ] Pui un gradient si un text . Dar si textul e pe langa... Baga tutoriale la greu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 (edited) @, 1. Textul e la pamant rau de tot. 2. Nu mai face poze cu text pana nu gasesti solutia. Ca sa pui text pe poze gaseste un font potrivit, nu ceva mare, si o culoare care sa se potriveasca cu stock-ul. 3. Blur-ul nu este atat de ok, mai cauta, sunt atatea tutoriale pe YouTube. 4. Nu mai pune la inceput gradient pe poze. Pune o culoare fixa. 5. Incearca sa dai un resize de 150x250 sau 150x300, in unele nu ai DELOC un resize bun. Sper ca te-am ajutat, daca ai nevoie de ceva, trimite-mi un PM. EDIT: Ia de aici niste fonturi principale: https://forum.b-zone.ro/topic/347846-fonturi-design-principale/ Edited January 14, 2017 by Jorddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 5. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts