Jump to content

+gf.[K]nife showroom

JokerMD
 Share

Recommended Posts

Baaaaaaaa intrebatil pe PRO pe +gf.Duhuletz pe Nike (daca ii stiti) cine sunt eu si atunci acuzati de RIP....

E cineva pe mediazone ?? sau a fost pe Best Skills ? Daca e cineva datimi PM

PSD:

88616705790819704958_thumb.png

Edited by JokerMD

Deci acea poza cu frunza ce dovedeste ? :)) Spune-ne cum ai facut conturul la frunza. Asa i-au si eu un PSD de pe net de super-pro, il deschid cu photoshop si fac ss la ecran. Si cu ce va dovedesc ca e a mea ? Cu nimic. Singurul lucru cum ai putea sa dovedesti este sa reproduci lucrarea s-au sa ne explici cum ai facut :)

La creatia cu frunza am facut cu shape o frunza am colorato neagra apoi am dat dublicat layer si am schimbat culoarea in verde si am dat putin mai in jos frunza neagra si a iesit.. Apoi cu soft brush am colorat partea unde era negru. Stelutele alea care se vad mici la fel cu shape.

12792710280260258212.png

Am facut ceva simplu.E o creatie de foarte mult timp

Ce parere aveti ?

02448021750501148222.png

Pareri/ Sugestii ??

Edited by JokerMD

Tiam spus.... Am mutato putin mai in jos si a iesit.... Ce mai vrei ? Iti arat si tutorialu !! Nu mai acuza de RIP...

Invatate tu sa faci in photoshop.. Si dupaia sa acuzi pe altii. Am vazut ca pe multi care sunt mai buni de cit tine ii acuzi de RIP... Cind ai dovezi atunci acuza..! :-H

De ce te aperi singur ? =)) Se vede printre cuvinte ca e RIP, te-am rugat sa imi zici cum ai mutat'o putin mai jos. Si daca tu crezi ca nu stiu photoshop esti chiar caricatura ;).

Te "inervezi" degeaba, eu vreau sa te fac sa recunosti ca nu este facuta de tine. Raspunde-mi la intrebarea : Cum ai facut sa dai acel shape in jos.

Edited by ColdFire

Nu e =)), stai calm ca m-am prins ca nu e facuta de tine. Un sfat, nu mai copia alte lucrari. Fii original, daca tu copiezi o lucreare si te lauzi cu ea ce castigi ? mai nimic, mai mult pierzi. :-J Asa ca incearca sa fii si tu mai original. Atat am avut de zis. Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.