JokerMD Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 (edited) Ce parere aveti ?? Edited August 15, 2010 by JokerMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Nu este facuta de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Nu stii cine sunt si deaia zici ca nu e facuta de mine.. Am psd de la creatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 (edited) Ma rog, exista milioane de PSD-uri pe internet. Spune-mi cum ai facut conturul la frunza si cum ai facut umbra de sub frunza Edited August 15, 2010 by ColdFire Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Ce contur ?? Daca vrei iti arat toate creatiile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Clar nu este facuta de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ce parere aveti ?? As vrea sa vad PSD. + as vrea sa imi explici cum ai facut conturul la frunza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Nici macar nu stie cum a facut conturu, RIP sigur! daca era facut de el stia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 (edited) Baaaaaaaa intrebatil pe PRO pe +gf.Duhuletz pe Nike (daca ii stiti) cine sunt eu si atunci acuzati de RIP.... E cineva pe mediazone ?? sau a fost pe Best Skills ? Daca e cineva datimi PM PSD: Edited August 16, 2010 by JokerMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Dupa PSD este facuta de tine dar totusi se gasesc atatea PSD-uri pe net vorba lui ColdFire ... Edited August 16, 2010 by NeBuNNNuL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Deci acea poza cu frunza ce dovedeste ? Spune-ne cum ai facut conturul la frunza. Asa i-au si eu un PSD de pe net de super-pro, il deschid cu photoshop si fac ss la ecran. Si cu ce va dovedesc ca e a mea ? Cu nimic. Singurul lucru cum ai putea sa dovedesti este sa reproduci lucrarea s-au sa ne explici cum ai facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Pentru inceput e bine Joker , tine-o tot asa , e frumoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 La creatia cu frunza am facut cu shape o frunza am colorato neagra apoi am dat dublicat layer si am schimbat culoarea in verde si am dat putin mai in jos frunza neagra si a iesit.. Apoi cu soft brush am colorat partea unde era negru. Stelutele alea care se vad mici la fel cu shape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 (edited) Am facut ceva simplu.E o creatie de foarte mult timp Ce parere aveti ? Pareri/ Sugestii ?? Edited August 16, 2010 by JokerMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Ok, spune-mi cum ai dat in jos frunza Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Tiam spus.... Am mutato putin mai in jos si a iesit.... Ce mai vrei ? Iti arat si tutorialu !! Nu mai acuza de RIP... Invatate tu sa faci in photoshop.. Si dupaia sa acuzi pe altii. Am vazut ca pe multi care sunt mai buni de cit tine ii acuzi de RIP... Cind ai dovezi atunci acuza..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 De ce te aperi singur ? Se vede printre cuvinte ca e RIP, te-am rugat sa imi zici cum ai mutat'o putin mai jos. Si daca tu crezi ca nu stiu photoshop esti chiar caricatura . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 (edited) Iti las tutorialu sa te convigi ??? ca incep sa ma inervez cu tine Edited August 16, 2010 by JokerMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Te "inervezi" degeaba, eu vreau sa te fac sa recunosti ca nu este facuta de tine. Raspunde-mi la intrebarea : Cum ai facut sa dai acel shape in jos. Edited August 16, 2010 by ColdFire Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Da , e frumoasa asta ultima , se vede , ai talent , tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Cu mouse lam tras putin mai in jos pina mia iesit ..... C/C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Aha, se vede ca nu e facuta de tine , nu se trage cu mouse-ul in jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Cu Move Tool tot e aia ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Nu e , stai calm ca m-am prins ca nu e facuta de tine. Un sfat, nu mai copia alte lucrari. Fii original, daca tu copiezi o lucreare si te lauzi cu ea ce castigi ? mai nimic, mai mult pierzi. Asa ca incearca sa fii si tu mai original. Atat am avut de zis. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts