JokerMD Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 LOL dece nu ma crezi eu nustiu... Asa ai sa zici la toti care posteaza lucrari bune ??? Iti spun sincer ca e facuta de mine nu am facut RIP.... Creatiile astea sunt cu mult timp un urma... Deoarece mam lasat de PS si mam apucat de SAMP si acuma vreau sa ma reapuc de PS iar.. Si am uitat citeva lucruri... Intreabal pe PRO daca il stii ca cred ca el ma stie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Da frate, si eu lucram in PS ca Donic, dar m-am lasat , trist nu ? Recunoaste frate odata ca nu e fauta de tine si gata. Daca nici cum il faci 3d nu stii, tu zici ca il faci cu mouse-ul, inseamna ca nu e facuta de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Daca nu ma crezi atunci lasama ..... Cum a iesit ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 destul de bun dar putin prea luminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 a iesit interesant .. dar la sabia aia(barosul ala) nu trebuia sa se mai continuie putin ... ma rog nu conteaza a iesit prea tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ma, tu nu te uiti ce fel de lucrari ai ? =] Si tu imi spui mie ca ai facut logo-ul ala de la zero , culmea frate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Daca nu ma crezi atunci lasama ..... Cum a iesit ?? calumea dar mi se pare ca ai taiat din sabie ! Advent children za BEST ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerMD Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Invidie ColdFire..... Hai lasama si asa esti invidios .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) Invidie ColdFire..... Hai lasama si asa esti invidios .... Ba rippere vezi pe cine faci invidios pana acu te-am lasat nu ti-am zis nimic , mai bine stai in banca ta si taci draq ca deja ma enervezi . Cand nu o sa mai faci rip sa vii sa vorbesit cu noi ai inteles ? Pana atunci taci . LE: Da stiu , NightFury limbaju .... Edited August 18, 2010 by NightFury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Frumos logo ... ar trebuii sa o contactezi pe Elena Udrea sa-i faci si eu unu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ultima nu-mi prea place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Joker, bravo, te descurci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts