Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-ZONE BATTLE] GF Flinch vs MSiLevy

Matt
 Share

Recommended Posts

Votez varianta numarl 2, text ok, c4duri aplicate ok, render incadrat corect, background ales bine, imi place lucrarea, e muncita. Prima varianta mi se pare prea simpla, un background, text si niste exposure

Votez lucrarea numarul doi deoarece a reusit sa pastreze tema de "Green", de verde al Joker-ului. A reusit sa combine culorile cu C4D-urile in asa fel incat sa dea un aspect ideal lucrari, sa nu uitam de renderul incadrat perfect in dimensiune. Poate ai folosit un pic mai mult exposure, e o lucrare de 500x200 deci cred ca ai folosit 0.0048 la Exposure :-?? Dar imi imaginez ca l-ai folosit asa incat sa poti da sharpen si sa nu se desatureze elementele din imagine. Textul este iar unul bun. Felicitari.

v1 -> prea mult sharpen, ai editat prea mult render-ul. Imi place ideea cu textul din spate renderului dar nu se potriveste cu background-ul si cu efectele :))

Votez v2, ordinea de idei in care s-a lucrat fost una perfecta ( de la blur pana la c4d-uri )si asta se vede comparand calitatea celor 2 lucrari, posibil ca backgroundul sa fie mai potrivit la v1, dar este o competitie strict dedicata semnaturii, nu wallpaperului, drept urmare participantii trebuie sa isi arate creativitate, folosind c4d-uri, brushuri, smudge tool sau alte resurse, lucru care nu il gasesc si in prima lucrare, decat basic-ul, anume integrarea renderului ( un background, un text si un sharpen nu este indeajuns, cel putin nu in cazul de fata ), succes ambilor participanti.

Am uitat sa ma adresez participantului cu lucrarea nr2, da atentie si calitatii textului pe viitor.

Edited by AIM MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.