Jump to content

SOTW #73

Cristina
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 73
  • Tema: 1NkjDKx.png
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 20.01.2017.
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie să conțină obligatoriu textul "SOTW #NUMBER", urmat de numele comunității "B-Zone/B-zone Community/BZ".

Câștigătorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro.

Participanții îmi vor trimite PM cu lucrările lor, însoțite obligatoriu de fișierul .psd

Subiectul PM-ului să se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

Dacă nu primesc minim 3 lucrări acest SOTW va fi anulat.

Votez v4.

Pare cea mai muncită, făcută cu simț de răspundere. Îmi place foarte mult textul, combinație perfectă de culori. 8->

Restul, nicio treabă. Pare că sunt făcute în paint, niciun caz photoshop. Textul la toate lucrările în afară de v4 sunt puse aiurea, cel secundar mai ales.

Votez V4

Imi place cum s-a jucat cu efectele. Mi se pare cea mai muncita, FOARTE MUNCITA. Textul se potriveste cu lucrarea, cu (virgula) culorile.

Restul:

V1 - Efectele nu sunt frumoase. Textul nu e bine pozitionat

V2 - Ce vtm i-a facut la textul principal?
V3 - Un fundal acolo, textele alea si gata.
Avem lucrare la SOWT.

V5 - La fel ca la V3.

Sincer, nu prea ma atrage niciuna, dar o sa aleg V4, are un stil aparte fata de celalalte, iar textul se potriveste destul de bine cu lucrarea, mi se pare cea mai muncita. La celelalte lucrari doar s-a luat un fundal si s-a pus render-ul peste si un amarat de text, bine, mai putin la V1 unde a incercat el acolo ceva.

Edited by Hawx

Nu prea stiu ce sa votez si asta nu pentru ca toate lucrarile sunt prea bune...

Din lipsa de optiuni am sa votez totusi lucrarea v1 pentru cea mai buna integrare in opinia mea, in dauna celorlalti participanti si am sa aduc cateva contra argumente celorlalte lucrari.

v2/v3- lipsa de proportionalitate + alinierea textului principal foarte dezorientata.

v4- daca nu as fi stiu care e tema nu imi dadeam seama ce reprezinta lucrarea ta, nu vreau sa imi pun restul juriului in cap, dar....serios? :))

v5- de la render pana le text, toate toate, sunt imprastiate si nu stiu exact dupa ce sa ma uit prima data.

Am să votez V4, îmi place mult cum s-a jucat cu efectele, cu smudge-ul, dar ți-a ieșit. Puteai să lucrezi mult, mult mai mult la text, numărul ediției nu prea se vede și am stat puțin să-l descifrez de acolo.

Voi aduce și argumente pentru celelalte lucrări, astfel:

V1 - Cred că ești un newbie în semnăturile pe render, se vede totuși că ai vrut să te implici și te felicit pentru asta, însă... mai ai de muncit puțin cu text-ul, zic și eu.

V2 - Erai pe locul 1, din punctul meu de vedere, dacă nu era o așa lucrare la V4, ți-a ieșit frumos... însă text-ul blurat nu-și avea rostul + că puteai face ceva mult mai frumos, sunt sigur de asta.

V3 - Ai încercat să faci ceva, nu ți-a ieșit, cu toate că puteai să te joci cu niște gradiente, un brush pe acolo, una alta, foloseai un action sau ceva să-ți faci lucrarea mai frumoasă.

V4 - Am spus

V5 - Bă, nu-mi place, am să-ți spun și de ce, ai pus text-ul ăla să fie pus, nu l-ai încadrat în niciun fel cu lucrarea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.