Jump to content

Cerere - Kinder. - Avatar

Maxwell ToV
 Share

Recommended Posts

• Display Name: South Jomes

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/360075-cerere-kinder-avatar/#entry5430863

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/cOhcr

Tema (In caz ca nu exista o imagine): -

Text: Kinder.

Dimensiuni: 150x300

Alte precizari: Vreau un gif, nu va chinuiti sa creati daca nu faceti un .gif.

Vreau sa semene cat de cat cu avatarul actual la animatie.

Multumesc pentru timpul acordat!

@@South JomeS,dacă nu ești mulțumit de lucrările pe care le primești aici ești liber să pleci

• Singurele lucrari ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate in Photoshop: avatare, semnaturi, userbaruri, bannere si iconite. Dar in cazurile in care designerul/utilizatorul are buna vointa si doreste sa faca si animatie se accepta. (Nu se discuta de ce un utilizator a primit si voi nu, echipa de design isi rezerva timpul lor liber pentru a rezolva cererile)

@, nu stiu sa fac gifuri. Am spus asta pentru ca muncesc degeaba si nu folosesc nimic.

De ce mai puteti un model de completat daca nu respectati cerintele?

@@Cristina, voi postati lucrari la misto ca sa nu va dea afara.

Nu am obligat pe nimeni sa-mi creeze un gif, am specificat ca vreau gif si sa nu faca alte creati.

Edited by South JomeS

@, nu stiu sa fac gifuri. Am spus asta pentru ca muncesc degeaba si nu folosesc nimic.

De ce mai puteti un model de completat daca nu respectati cerintele?

@@Cristina, voi postati lucrari la misto ca sa nu va dea afara.

Nu am obligat pe nimeni sa-mi creeze un gif, am specificat ca vreau gif si sa nu faca alte creati.

„nu am obligat pe nimeni să-mi facă gif” „am specificat că vreau gif și să nu facă alte creații” adică doar gif.

am uitat să-ți închid topicul, îmi cer scuze, mai pun aici regula odată :)

• Singurele lucrari ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate in Photoshop: avatare, semnaturi, userbaruri, bannere si iconite. Dar in cazurile in care designerul/utilizatorul are buna vointa si doreste sa faca si animatie se accepta. (Nu se discuta de ce un utilizator a primit si voi nu, echipa de design isi rezerva timpul lor liber pentru a rezolva cererile)

The only works that will be addressed are still made in Photoshop: avatars, signatures, userbaruri, banners and icons. But in cases where the designer / user's will and wants to do good and animation is accepted. (Do not discuss why a user has received and you do not, the design team during their free reserves to settle claims)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.