Jump to content

Prezentare Roarke

RoarKe
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:Roarke
- Prenume:Leonardo
- Varsta:15
- Locatia:Targu-Jiu
- Ocupatie: Lenea :D
- Jocul(rile) preferat(e):CS:GO,SA:MP,ETS2
- Hobby-urile tale:Fotbalul.
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Buna seara/Buna ziua.Ma numesc Novacescu Leonardo sunt un baiat inalt am 1,86m merg foarte des la sala pentru un abdomen frumos si impresionant,dar si in acelasi timp sunt si un baiat elegant.Unul care pote asculta pe cineva si ii pot rezolva problemele.Locuiesc in orasul Targu-Jiu, un oras splendit cu foarte multe fete frumoase.Imi place sa fac parte din grupuri de prieteni si chiar din grupuri pe acest joc minunat(SA:MP).Am varsta de 15 ani, anul viitor in luna Iulie pe 20 v-oi face 16 si v-oi putea da si eu de permis.Imi place sa ies in oras cu iubita sau cu prieteni pentru a ne distra intr-un club.In general acord foarte mult timp iubitei.Deseori merg cu ea in parc pentru a ne plimba,iesim in oras, diferite activitati.Locuiesc la casa, de aceea imi pot permite catei si da am doi catei magnifici acestea find un Pitbull si un Boxer nu indraznesc sa merg cu ei la plimbare fara botnita, ei sunt cuminti, dar chiar nu stiu poate ii enerveaza ceva si nu sti ce se intampla si de aceea imi iau toate masurile de siguranta.Imi place sa practic fotbal, sunt in echipa scoli si chiar ma descurc extrem de bine, eu fiind pe post de Atacant.Ma joc diferite jocuri cum ar fi CS:GO( acesta ma joc doar daca in prieten are chef sa facem un meci cu niste Rusi :))) ), FIFA 15 pe XBox, si SAMP care in mod special ma atrage foarte mult, chiar nu imi dau seama de ce.Si cam atat despre mine.Daca doriti sa m-ai aflati ceva va propun sa ma cunoasteti cu adevarat cine sunt.
- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la Nea' Mirel
- Alte precizari?:O mare Comunitate, si e una dintre cele mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.