Jump to content

Drogul [ PERICOL PENTRU TOTI ]

psihidelick
 Share

Recommended Posts

O serie de astfel de substante din cate stiu pot fi folosite si in medicina pt lucruri benefice dar unele creeaza dependenta si folosite in exces duc la o serie de boli,depresii,crize,etc

Addyn, sper sa termini cu spam-ul.. ai facut cateva " comentarii " intr-un timp cam scurt la diferite topicuri, sper sa incetezi cu acest comportament.

Un singur post din partea unui copil cu "Nu mă droghez,nu pun mâna pe ele" dacă mai văd,închid topicul.

"Mă dor dinţii,îmi vine să-i scot" / "Mereu mai rău,şi ma dureau dinţii când vindeam heroină şi ascultam Paraziţii!" - Kazi Ploae

Un singur post din partea unui copil cu "Nu mă droghez,nu pun mâna pe ele" dacă mai văd,închid topicul.

"Mă dor dinţii,îmi vine să-i scot" / "Mereu mai rău,şi ma dureau dinţii când vindeam heroină şi ascultam Paraziţii!" - Kazi Ploae

quaz, chill hombre.. nu este nevoie sa inchidem noi topicuri din cauza unora ca aia. Ii putem rezolva altfel.. ii sanctionam,si aia e.

Drogurile nu sunt bune .. Si nici macar nu stiu cum sunt pentru ca nu am testat . Oricum .. De ce sa te distrugi degeaba prin aceste chestii stupide ? :) Ramaneti cum sunteti si mai bine va bucurati de viata :)

E ceva de speriat....

in ziua de azi...putini copii sunt intregi la minte...

toti se drogheaza si se dau "smecheri" :))

Si tu esti ceva de speriat, cu spamul asta pe care il faci. Iti recomand sa te potolesti,altfel iei suspend 3 zile pe forum.

Frate citesc si nu imi vine sa cred , de ce va certati voi, sau va contraziceti...va contraziceti din cauza unui drog..joint.iarba.Aici va dati mari??Ca eu am fumat, ca eu am luat cocaina si din astea????Frate poti sa fumezi sa iei cel mai usor drog, TOT drog e , dar ca nu are o influenta la fel de puternica e altceva.Voi credeti ca sunteti smecheri daca fumati joint-uri, daca beti, daca va drogati, daca intrati in spice shop??TOTAL gresit, nu te dai smecher doar pentru ca fumezi sau te droghezi , sunt atatea moduri prin care poti iesi in evidenta si credeti-ma ca nu sunt cele pentru care va certati voi.Vorbeste cineva aici pe forumul asta , ca pleaca la o facultate in alta tara??asta chiar e un mod prin care poti iesi in evidenta nu sa fumezi sa te droghezi..sa pari ''cocos'' in fata prietenilor sau in fata unei fete.Probabil ca voi prin chestia asta cu fumatul si drogatul va exprimati o anumita frustrare.O frustrare pe care numai voi o stiti..Aici ma refer strict doar la cei ce se drogheaza si au o perspectiva asupra vietii lor TOTAL gresita.Ganditi-va ca odata intrati in aceasta lume a drogurilor nu veti mai putea iesi.....

Edited by Stallone

Stallone , n-am fumat pana acum decat etnobotanice , si asta am facut-o din prostie , nu stiu ce efect au ilegalele , dar stiu bine ca dupa vreo jumatate de an de tras etnobotanice , m-am putut opri. Si nu e neaparat ca odata ce intri in lumea asta nu mai poti iesi , ai nevoie doar de ambitie si de incredere si vei reusi .

Edited by Scandal iz herE

Frate citesc si nu imi vine sa cred , de ce va certati voi, sau va contraziceti...va contraziceti din cauza unui drog..joint.iarba.Aici va dati mari??Ca eu am fumat, ca eu am luat cocaina si din astea????Frate poti sa fumezi sa iei cel mai usor drog, TOT drog e , dar ca nu are o influenta la fel de puternica e altceva.Voi credeti ca sunteti smecheri daca fumati joint-uri, daca beti, daca va drogati, daca intrati in spice shop??TOTAL gresit, nu te dai smecher doar pentru ca fumezi sau te droghezi , sunt atatea moduri prin care poti iesi in evidenta si credeti-ma ca nu sunt cele pentru care va certati voi.Vorbeste cineva aici pe forumul asta , ca pleaca la o facultate in alta tara??asta chiar e un mod prin care poti iesi in evidenta nu sa fumezi sa te droghezi..sa pari ''cocos'' in fata prietenilor sau in fata unei fete.Probabil ca voi prin chestia asta cu fumatul si drogatul va exprimati o anumita frustrare.O frustrare pe care numai voi o stiti..Aici ma refer strict doar la cei ce se drogheaza si au o perspectiva asupra vietii lor TOTAL gresita.Ganditi-va ca odata intrati in aceasta lume a drogurilor nu veti mai putea iesi.....

Frate, nu te mai umfla in pene ca habar nu ai pe ce planeta esti.. vezi de lungul nasului tau copile. Nu te mai da tu in spectacol pe aici,nu incerca sa pari mare.. cand defapt tu esti mic.. si nimic.

Drogurile sunt cele mai nemernice lucruri inventate de omenire.

Singurul lor rost este ca, daca sti ca vei muri ia o supra doza.

Macar sa mori intr-un vis frumos.

Hei deja deveniti paranoici, scuze ca va spun dar de acum ajungeti la moarte, hai sa fim seriosi... sunt putine cazuri de supradoza si aia sunt prosti....

vorbiti mult de dependenta, si chiar nu e asa... "nu incercati nici macar o data, apoi nu o sa mai puteti renunta" sa fim seriosi, niciun drog nu da dependenta la primul consum, nici la urmatoarele dar depinde de drog, cel putin etnobotanicele nu iti dau dependenta nici dupa 2 luni de tras, te lasi mai greu de fumat decat de etnobotanice!

am si eu o intrebare:

Cati dintre cei care posteza aici au habar de droguri intradevar, inafara de spoturile publicitare de la TV?

Edited by valentinnn

Eu trag de ceva timp asa zisa "maria" si sincer..chiar imi place. Maria nu creeaza dependenta , se ia de placere, ati vazut pe cineva sa moara din cauza marijuanei ?Nu.Si Ganja mai merge uneori , va sfatuiesc sa nu bagati in vena , sunt cele mai de c*cat

Eu trag de ceva timp asa zisa "maria" si sincer..chiar imi place. Maria nu creeaza dependenta , se ia de placere, ati vazut pe cineva sa moara din cauza marijuanei ?Nu.Si Ganja mai merge uneori , va sfatuiesc sa nu bagati in vena , sunt cele mai de c*cat

După o anumită perioadă determinată sau nedeterminată de timp organismul se obişnuieşte cu starea ta foarte high şi deja dacă nu iei intri în depresii sau cine ştie ce alte căcaturi . E bună,recunosc,dar în limita măsurii .

Sa nu aud . Mai bine ma apuc de fumat decat sa ma droghez , e cel mai urat lucru posibil , e mult mai periculos si are efecte mult mai grave decat tigarile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.