Jump to content

Bug PayCheckl

420dRE

Recommended Posts

Nick-ul tau: TheRuffRyder

Descrierea bugului: deci am lvl 28, si de la lvl 19 primesc paycheck 35.000$ nu mai creste deloc. Eu stiu ca trebuie sa creasca in functie de lvl.

ScreenShot(s):

idem... eu am level 20 si iau paycheck de parca as avea level 10 :| . . . defapt am level 20 cu rp pentru lv 23 si nu dau buylevel

ce e asta frate?iau doar 30k-50k maxim si cand se face lag*sau bugu ala nu stiu cum se itnampla * si nu stiu ce iau 70-80k

La ce economie este nu aveti ce face cu 5000.000000000.000000000$ ... nu vad de ce muriti pentru 10-20k ... mare branza.

Eu la level 40 am doar 30.000$, toti banii mei si nu ma plang ca voi.

Nick-ul tau: TheRuffRyder

Descrierea bugului: deci am lvl 28, si de la lvl 19 primesc paycheck 35.000$ nu mai creste deloc. Eu stiu ca trebuie sa creasca in functie de lvl.

ScreenShot(s):

depinde de cat joci intro ora ... eu am 43 k la level 43 , nu e putin 35 k :-J

PS: am cont premium din decembrie

Eu iau pay micut dar ma rog.Interest gained creste cu cat ai mai multi $$$ in banca.Daca ai 12,5 mil ca mine,eu iau 25k si nu am cont premium.

Daca joci toata ora si inainte de pay primesti kick/crash si intri imediat,la urmatorul pay il primesti aproape dublu.Pierzi doar dobanda.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.