Jump to content

[Portofoliu] Hori1919

Hori1919
 Share

Recommended Posts

Salut, eu sunt Hori1919 si in acest topic voi posta lucrari de-ale mele in PhotoShop.

Aceste lucrari sunt fie facute in scop propriu, adica pentru mine, fie au fost facute altor persoane.

bvSweTx.jpg6bkbzqw.jpglHltu51.jpgphoto-116456.jpg?_r=14861380169ewlufw.jpgL39fUfb.jpg2V0BBZo.jpgozrq7ZW.jpgduMnYcd.jpg7pcnNUZ.jpgno9QuI2.jpgKZ3OtOn.jpgqvc2Y7U.jpgUgBSVEJ.jpgltXYJ9v.jpg0NRPVmp.jpgxryBZt0.jpg8OXSF0X.jpg7FMqQuC.jpgRCJWuqR.jpgl6ZlMhk.jpgzEvpHN4.jpgb5hsDIA.jpgfvGkXUS.jpg

Nota: Toate aceste poze sunt 100% facute de catre mine, pentru avatare personalizate, astept PM.

Edited by Hori1919

Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

Topic inactiv - termenul de 7 zile a fost depasit. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer.

• .Levy. locked this topic
On 2/6/2017 at 3:29 PM, Hori1919 said:

Nota: Toate aceste poze sunt 100% facute de catre mine, pentru avatare personalizate, astept PM.

Nu sunt facute de tine, aceste poze sunt furate de tine de pe internet, redimensionate prost si pus un text inestetic peste, data viitoare alege-ti cuvintele mai bine

Edited by champagnepapi

Just now, champagnepapi said:

Nu sunt facute de tine, aceste poze sunt furate de tine de pe internet, redimensionate prost si pus un text inestetic peste, data viitoare alegeti cuvintele mai bine

Frate, nu incepe cu asta, in primul rand m-am referit la editarea lor, nu la acele poze wtf, era culmea sa fie facute de mine. Nu doresc cearta, apropo, eram la inceput si nu le faceam ok, insa decat sa reprosezi ceea ce a fost reprosat deja mai bine apreciezi, daca apreciezi, daca nu, nu esti invitat sa faci astfel de comentarii. O seara buna.

• Beyond locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.