Jump to content

[Portofoliu] Igor.

sideq
 Share

Recommended Posts

dfeb9px.pngnkEHyTC.pngCe bine imi sta cu Taker =))))) +1 , cred ca meriti mult mai mult... nu doar niste ''bravo'' , ''ai talent'' . Pentru varsta ta (care este destul de mica) lucrezi superb. Nu imi permit sa comentez pentru ca nu am ce :) imi place tot. Felicitari

dfeb9px.pngnkEHyTC.pngCe bine imi sta cu Taker =))))) +1 , cred ca meriti mult mai mult... nu doar niste ''bravo'' , ''ai talent'' . Pentru varsta ta (care este destul de mica) lucrezi superb. Nu imi permit sa comentez pentru ca nu am ce :) imi place tot. Felicitari

Astea-s cele mai fail lucrări. Totuși îți mulțumesc :)

Vai dar ce subtilă ești, vezi că și eu mai verific acest portofoliu :)))

ON: Avatare frumoase până se ajunge la text, acolo ești într-un continuu fail (semănăm). Lucrările pe render sunt bunicele, însă prea întunecate, uneori render-ul aiurea pus sau aproape invizibil, lucrează altfel efectele când faci ceva render.

Prietene lucrezi extraordinar, chiar te rog daca vrei si ai timp sa-mi faci si mie un avatar 150x300 cu Cristiano Ronaldo, alegi tu stock-ul dar sa fie cu Ronaldo, si mi-l trimiti prin PM, daca vrei desigur...

kw

Cea mai fail lucrare, dar ce să faci ? :))
Ce să-i mai adaug/scot/schimb ?
NAS = FAIL , BARBA = FAIL, BUZE = FAIL

Baftă :)

Rqq0aOj.png

• .Levy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.