Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Windows 10-FPS drop sa:mp.

vtmB ToV
 Share

Recommended Posts

@@BadDriver aka Roberts ENBs, mi se face si acolo la CPU 100% cam de fiecare data cand iau frame drop, si cand iau crash tot 100 % ii

Te poti juca cumva in window mode si sa ai task manangerul deschis sa-ti arate aplicatiile in functie de cate procente din CPU mananca. Asa vei vedea de la ce ai acele spike-uri la 100% iar jocurile iti sacadeaza. Daca tu zici ca iti sacadeaza in toate jocurile fix cand ai acele spike-uri la 100%, e clar ca sunt mici sanse sa fie creeate de jocurile in sine.

Sincer, ma depaseste problema.

Nu am mai intalnit micro-stuttering in toate jocurile daca:

1. Temperaturile sunt complet normale, ideale chiar

2. HDD-ul pare sa fie normal

3. Nu ai niciun proces in background care sa ruleze de-an pulea.

Spui ca ai scapat HDD-ul/PC-ul acum ceva timp. Problema asta era si inainte sau o ai fix de la acel incident? Tot am o presimtire ca HDD-ul e cumva vinovat pt toate astea.

Edited by BadDriver aka Roberts ENBs

@@BadDriver aka Roberts ENBs, nu.., dusesem pc-ul la reparat deoarece aveam micro-stuttering-urile astea, cand l-am dus la reparat i-am zis ce are si sa schimbe pasta termoconductoare si sa il curete.Cand a venit a picat gen incet, nu foarte tare si l-am dus inapoi la reparat pt ca imi mergea mai greu decat acum. A zis ca nicio componenta nu are nimic, problema era de la cooler care era blocat si nu incalzea deloc procesorul, statea pe loc.

Edited by vtmBSiLENT

te-ai uitat in carcasa daca firul de la hard disk este infipt bine la locul lui? eu, spre exemplu, aveam o placa video ce nu statea bine infipta la locul ei, dar am miscat-o putin si acum merge perfect... verifica si asta, posibi lsa fie o problema.

am inteles cum ca hard disk-ul nu are nicio problema, dar posibil ca conectivitatile sa isi aibe si ele vreun cuvant de spus

@@vtmBSiLENT,Windows 8, 8.1, 10 si 7 ( de la noile update-uri ) au o problema cunoscuta cu hdd usage 100%. Eu nu am avut-o niciodata pt ca am SSD de cand am trecut la Win 8.1 si dupa 10, deci nu iti pot spune exact care metoda este 100% functionala. Incearca ce e aici, urmeaza cu atentie toti pasii

Sau aici

Daca nu merge nicio varianta, incearca tot ce mai gasesti, cauti "How to fix windows 10 100% disk usage".

Edited by BadDriver aka Roberts ENBs

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.