Not in use Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Ma tenteaza sa instalez windows 10, si nu am driverul de la placa video pentru windows 10, doar win xp / 7 / 8 / 8.1 . De cat timp aveti problema respectiva ?: Pai, de cand s-a lansat win 10 sa zic asa Sistem de operare ?: Windows Screenshot/Video: http://imgur.com/a/LIUtALink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: - As vrea pentru x86, nu ma prea tenteaza x64 ca mi-am bulit 1gb de ram cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Stoica Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Cauti driverul pe site-ul placii video, este sigur acolo un update si pentru windows 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) As vrea pentru x86, nu ma prea tenteaza x64 ca mi-am bulit 1gb de ram cu el. Ce ai facut? Cum adica ti-ai bulit 1gb ram cu el? Ce placa video ai pana la urma, 5450 sau R9 270? Ai oricum drivere pt oricare din ele pt Windows 10 x64 sau x32, pe site-ul producatorului. Topic inchis. Edited March 1, 2017 by BadDriver aka Roberts ENBs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts