SiLeNtAim Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Am o intrebare unde vad cati mai am de omorat la achivmentu cu kill 250 playeri cu m4 ca am stat 1 ora si am omorat la playeri si inca nu sa facut, unde pot vedea cati mai am de omorat?daca dau report in joc nu imi raspunde nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mario Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Din câte știu eu nu poți vedea acest lucru, achievement-urile le obții in timp ce te joci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Nu poti sa vezi. O sa iti apara doar notificarea in chat ca ai realizat achievementul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ai primit raspunsurile, data viitoare nu mai deschide un topic. Ai un topic special putin mai sus Intrebari & Probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.