sNaKs ToV Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nick-ul tau: [GF]sNaKsServer: RPG 1Descrierea bugului: Deși am peste 30 de minute jucate, când se dă PayDay-ul nu primesc ora jucată, dar mi se resetează acele minute jucate. Țin să menționez că mi s-a întâmplat de vreo' 5 ori până acum.Screenshot(s): Nu cred că pot prinde acest moment într-un ss, dar voi încerca. PS: Fac 30+ minute și când iau PayDay-ul sunt AwayFromKeyboard(Nu pe [/sleep]), oare acesta poate fi un motiv că mi se pare cam prostesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Ti-am spus ba in game ca a fost update, acum trebuie sa joci 60 de minute sa primesti ora jucata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLouD Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Ti-am spus ba in game ca a fost update, acum trebuie sa joci 60 de minute sa primesti ora jucata! This is bullshit ! Mi se pare prea mult. Asta patesc si eu, orele totale imi cresc, orele lunare nu. Mi se pare prea exagerat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 @@ROBBEN ToV, și de ce se resetează atunci când vine PayDay-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Nu a fost update, o sa fie in cursul zilei de azi sau maine, va rog nu mai lansati informatii false. Nu e bug la ore, o sa sa se clarifice situatia dupa update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.