Rotaru Fernando Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Nick-ul tau: Nelh Server: RPG2Descrierea bugului: Cand esti intr-un clan si iei server restarting iti creeaza alt cont. Din cate stiu eu s-a mai raportat si cica a fost rezolvat, dar se pare ca nu.Screenshot(s): Nu este nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Arhix Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Acea problema este cauzata atunci cand iti pica netu, serverul cand se restarteaza primesc toti kick si trebuie sa dai /q si sa te conectezi din nou. Daca ai un clan activ cand te conectezi iti seteaza numele cu tag-ul clanului, ex:[TAG]Nume. La pierderea conexiunii cu serverul, SAMP-ul vede ca ai numele [TAG]Nume. Sper ca te-am lamurit. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotaru Fernando Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 @@LORD Arhix, Arhixeeee, bugul asta a mai fost raportat si Adi007 a spus ca l-a rezolvat, deci trebui sa fie rezolvat, dar se pare ca nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 S-a rezolvat incepand cu update-ul de ieri. Rezolvarea nu a avut efect pentru restartul de ieri pentru ca nu exista rezolvarea in versiunea de gamemode respectiva (cea dinainte de update). Incepand cu oricare din urmatoarele restart-uri nu va mai exista problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.