Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Windows 8.1 - High CPU usage Service Local System

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Deci, stau de fiecare dată când mă joc SA-MP sau laptopul stă idle sau mă uit pe forum și deschid Task Manager de fiecare dată văd că "Sistem Local" folosește cel mai mare procentaj din CPU, așa ceva mi se pare prea ciudat.

Am efectuat diverse căutări pe google și din ce am găsit se pare că "Sistem Local" este mereu în "execuție" fiindcă vin update-uri pentru Windows, ceea ce mi se pare prea ciudat. De ceva timp am dezactivat update-urile pentru windows deoarece făcea 24/7 update-uri pentru Microsoft Office (Word, Exceel, PowerPoint ș.a.m.d.) nici de cum ceva ce are legătură cu Windows-ul în sine.

După cum puteți vedea în poză, "Sistem Local" ocupă 25,5% din CPU-ul Laptop-ului meu, asta e prea ciudat având în vedere că celelalte procese consumă sub 1%.

Am observat aici că trebuie să dezactivez acolo "Windows Update". Mie îmi este frică să-l dezactivez fiindcă poate să-mi afecteze mai grav PC-ului, nu știu de ce aș crede asta.

Acuma aștept niște explicații de la voi cu ce ar trebui să încerc pentru a scăpa de beleaua asta.

De cat timp aveti problema respectiva ?: Nu prea sunt sigur, cred că de aproximativ 2-3 luni.

Sistem de operare ?: Windows 8.1, licențiat.

Screenshot/Video: http://imgur.com/a/7pACw
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-performance/a-process-called-service-host-local-system-is/8cb5b527-8ef1-4e8a-8ad1-a9eada572ebe

#edit: am discutat cu niște prieteni și aceștia mi-au zis să dezactivez butonul "Microsoft Updates", din ce văd cred că dezactivează doar update-urile pentru Microsoft Office (word, exceel, powerpoint, etc). Uitați poza -> http://imgur.com/a/Sucew

Edited by NF Fabian aka Nabian

Am avut si eu aceasta problema, trebuie sa ai C: curat, pentru a face totul mai usor iti recomand sa iti stergi tot windows din pc si sa reinstalezi de la 0, sper ca te-am ajutat

In general, cel mai mult in utilizare este solicitat ram-ul precum si procesorul, solicitarea fiecaruia depinde de el insusi dar depinde si de placa de baza pe care o ai, frecventa procesorului si insusi sistemele de operare depe anumite windows-uri, cum apreciaza calculele. O solutie iti zic sicer ca nu stiu care ar fi, probabil sa schimbi windowsul cu un 7 sau 10, parerea mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.