DanielSUPREMEe Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nick-ul tau: StefanNServer: rpg4.b-zone.roDescrierea bugului: Cand fac o ora jucata nu imi pune ore atunci imi pune doar daca fac .5 sau .6.O sa revin cu o alta poza.Screenshot(s): http://imgur.com/a/DYzcA Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Arhix Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Uite aici update-ul referitor la ore Trebuie sa ai 60 minute sa se puna la orele jucate in aceasta luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 @@TLG StefanN, Nu inteleg ce vrei sa spui, putin mai explicit se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii. Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 @@TLG StefanN, Nu inteleg ce vrei sa spui, putin mai explicit se poate? Am o întrebare! Da dacă stau pe g cu cineva mi se pune acolo la minute jucate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 @@Gab1op, Acum da, s-a rezolvat problema in cursul zilei de azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eu sunt WiSsh din Moldova Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Adi mai este o problema cand stai cu radaru nu primesti ore, de ex eu stau cu radaru on si nimic.. nu e corect... pierzi multe minute din ora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii. Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Adi da dacă mai folosești animul /drunk se mai pune la minute jucate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielSUPREMEe Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Vreau sa spun ca nu se pun orele imediat cand fac ora jucata.Mi se pune dupa ce mai joc 30 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotaru Fernando Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 @@TLG StefanN, pentru ca acum trebui sa joci 60 de minute pentru a lua o ora, mai exact pentru a face 0.1 trebui sa joci 6 minute 6x10=60, succes! Adi nici la live nu iei ora jucata e cam nasoala treaba, cand faci un live de vreo ora si ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 @@Eu sunt WiSsh din Moldova, Nici pana acum nu se puneau daca stateai la radar (daca vrei o modificare la acest aspect, poti sa faci o propunere catre Bobo/Kelton). @@Gab1op, Nu se mai poate abuza in vreun fel de orele jucate (indiferent de metode: animuri, blocaje in texturi, prin apa, etc). @@TLG StefanN, Orele jucate ti se contorizeaza in joc in timp real (vezi /stats). Pe website se actualizeaza putin mai lent (odata la 15 minute). Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.