Jump to content

B-ZONE EXPOSED (by Naga)

Naga KIA

Recommended Posts

@Teylo, atingi penibilitea absolută. Dacă ar fi avut smooth ar fi trebuit să mişte ţinta cu aceeaşi viteză în toate fazele (sau poţi să-ţi schimbi setările în acelaşi timp în care tragi şi alergi, respectiv scrii? Poate-mi explici tu.) şi ce spui tu e prea absurd, cum să-ţi sară ţinta dacă ai smooth aimbot, prietene? Smoothu' face ca ţinta să se mişte lin, DE-AIA SE NUMEŞTE SMOOTH (smooth din engleză = lin, îmi pare rău dacă doar acum aflii). Cea mai ironică fază e că Naga este banat pentru că încerca să prindă un codat şi într-un final a reuşit. Nu ştiu însă cum a putut să-ţi fie dedicată ţie o secţiune pentru codaţi şi experienţa aia a ta nu se prea vede. Hai să facem altfel, să vedem şi noi cine a răspuns acolo la Naga:

- Florin065Official, ale cărui singure facţiuni sunt NG şi LSSI

14.01.2017 20:20 National Guard Got rank 6 03.07.2016 20:12 LS School Instructors

Got rank 3

- THELiAR, pentru care cam toţi cei care se filmează au smooth.

- Leonard - poftim log, se vede c-a iubit LVSI https://www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/Leonard

- şi SorynN de care mi-a plăcut, n-a fost sigur şi a spus totuşi asta, pentru că şi el e în aceeaşi oală cu cei care se filmează.

La ce fh au Florin şi Leonard, mult spus ar fi că au răspuns pentru că au crezut că are cod, au răspuns doar ca să se afle-n rând cu lumea.

Nu ştiu cum să vă zic dar aţi ales foarte prost (puţin spus) adminii responsabili de acea secţiune.

Ce nu mai înţeleg e că voi vreţi să banaţi codaţii de pe servere, nu ştiţi cum reacţionează respectivele coduri pentru care vreţi voi să banaţi dar nici nu vă interesaţi sau nu vreţi asta, voi sunteţi împăcaţi că banaţi pe cineva, dar dacă a avut sau nu asta nu mai contează, ah? O varianta pe care aţi putea-o alege şi fără a cheltui niciun ban ar fi să băgaţi pe Slack şi jucători care la rândul lor au ani înainte în ganguri şi experienţă în coduri şi să vă consultaţi şi cu ei înainte. Alta ar fi să cumpăraţi chiar voi codurile respective şi să le testaţi, astfel comparativ dându-vă seama cine foloseşte şi cine nu. Ar fi absurd să-mi spuneţi că nu aveţi venituri din moment ce 100% primiţi sute de euro pe lună din donaţii, ar merita să riscaţi 30-40 euro, doar o faceţi pentru comunitatea voastră ;)

Dacă am greşit ceva aştept critici :)

Ok, de ce ar folosi naga aimbot cand el voia sa ii faca post player-ului acela care folosea coduri? Tu ai macar o logica in ceea ce zici? Tu daca ai fi un codat ai filma cu aimbotul ca sa faci un post? Asa redusi mintal ati ajuns, nu incerca sa te mai aperi cu chestii de genul ca ,, m-am consultat cu mai multi'', te-ai consultat fix o .... . Daca tu imi vii mie cu toti adminii pripasi si playeri handicapati care nu fac diferenta dintre hardware si software atunci nu are rost sa te mai aperi. Asta nu e o dovada ca ,,te consulti cu cineva''. Asa pot si eu sa pun toata comunitatea a/d sa zica nu stiu ce la ceva si sa zic ,,na asta e dovada mea'', adica nu se face asa. Este pur si simplu logic si rational ca nu avea de ce sa foloseasca aimbot in filmarea aia. Suntem in 2017 si totusi tot asa ati ramas. Ca banul a fost pe pile sau nu putin conteaza, ideea e ca tu ai banat un player degeaba. Tu si restul adminilor care banati aiurea si nu aveti nici o experienta in coduri nu va mai bagati aiurea si ramaneti la rutina voastra zilnica de 16 ore pe samp. Ceea ce a zis si orange, tu daca ai coduri faci pe minus? adica frate cand iti bagi cod oricat de prost ai fi tot faci ceva nu? Sunt atati playeri care sunt de 23090239 mai suspiciosi ca naga si se filmeaza in fiecare zi, care nu sunt codati si joaca bine, si tot lui ii dai ban. Chestia asta cu ban pe filmari deja a devenit o rutina pe b-zone inca de cand am luat eu cu phax si orange ban. Eu sugerez ca staff-ul de admini sa fie schimbat si nu cu playeri care joaca din 2014, cu playeri care stiu macar minimul de mecanici pe care le are samp-ul, sa se priceapa cat de cat la coduri si sa fie la curent cu tot. Daca nu atunci jucati pe comunitatea asta unde nu mai ai voie nici sa joci bine ca iei ban :P

mue la admini

sus ranga

@Naga KIA

stai frate calm, singuru cheat pe care pot astia sa-l inteleaga e ala de pe minecraft. Adevarul e ca domnu Kelton e atat de batut in cap incat se gandeste la un anticheat d-ala bomba de 5 ani de zile si inca nu a venit, in momentul in care o sa se bage ala, te asigur eu ca nici un server rpg nu o sa mai fie vreodata 1000/1000

Trebuia sa pui titlul " Revolta codatilor (by Naga)" sau nu stiu, suna mai ok. Pai ma baieti, nu inteleg cum te poti revolta cand tu (nu ma refer la tine Naga acum, ci la cei care ti-au dat +1 sau au folosit limbajul ala de smecheri in reply-urile oferite) ai 2-3 banuri pentru aim/smooth/norecoil, sa zici ca nu prindem bine codatii :))))) sa mori tu? Pai prindeti voi ma, dar stai.. ca nu prea puteti ca ati umplutut conturile de PayPal lui Piscot si lui Renko pentru tampeniile alea de coduri si veniti sa va plangeti pe forum cu replicile voastre faimoase "ratatu ala de admin nu a fost in mafie si ma baneaza pe mine". Pai doar din cate +1 ai primit la topic trei sferturi de acolo stiu eu ca i-am banat pe RPG1 si dupa au recunoscut ca au jucat cu ele sau mi-au dat strike pe youtube (Vtmbsilent) :)).. hai ma baietii ce mai vorbim, tineti minte asta, fara ele faceti - la war. V-am pupat, ne auzim dupa unbanuri :*\

P.S: da, pui filmare pe youtube cu cod ca sa iti vada abonatii cat de "smecher" dai tu, sa faci vizionari cacalau maria ta.

Poate că e prea târziu, poate că nu, dar am revizuit decizia și am înlăturat sancțiunea.

Îmi cer scuze din partea administrației RPG pentru neplăcerile create.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.