Kirtz Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Asa , deci sa va explic cum sta treaba , caut niste jucatori / membri care se pricep cu txd workshop si cu sami , sa ma ajute sa fac un pack pt b-zone care va cuprinde Paintjob-uri pe masinile care se tuneaza la lowride si la arch , sa scrie pe paintjob B-Zone si insigna daca gasesc png Skinuri cu numele B-Zone pe ele , cateva facute de mine in 3dMax O sa caut niste Billboards , acele anunturi care se gasesc pe stalpi / cladiri Strazi HQ Numele B-Zone scris pe Masinile LSPD / FBI / NRG-500 si alte masini care pot pune Momentan caut pe cineva sa ma ajute , si o sa incep proiectul si de unul singur daca nu gasesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Te-as ajuta eu,dar nu ma pricep .Daca mi-ai putea explica putin cum pui paintjoburile pe masini,trebuie sa faci o imagine ? Daca trebuie sa faci o imagine te pot ajuta ca stiu photoshop,in rest nu prea am cu ce sa te ajut.De 3DMax am auzit,dar nu am lucrat .Sper ca nu am zis o aberatie ...chiar nu ma pricep . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 AI DE lucru fratzie cu chestia asta. Pare simplu dar nici nu e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 radikal : paintjoburile le faci cu photoshop si txd workshop , si in 3dmax iti trebuie min 2 gb ca sa iti mearga bine si e mult mai greu , tre sa fii super atent dani : Stiu ca am de lucru mult , trebuie sa scot propriile texturi din gta3.img , sa le editez , sa le testez , si cam pe o textura imi ia sa zicem 10 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 daca vrei pain joburile ti le poti descarca de pe net , diferite paintjoburi , dar asta cu b-zone nul gasesti pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNz Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 rydder el a zis ca s-a le creeze din cate am inteles.Bafta ,daca mi-ai arata si mie cum se face poate te-as ajuta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 daca vrei pain joburile ti le poti descarca de pe net , diferite paintjoburi , dar asta cu b-zone nul gasesti pe net Asta e si idea , io nu iau paintjoburi de pe net , eu le fac originale , scriu pe cele originale B-Zone , adaug insigna la b-zone , daca imi da cineva render cu ea etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 AnDr3y se ocupa cu moding , am sa vorbesc cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Daca vrei sa iti fac ceva in photoshop dami PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Daca vrei sa iti fac ceva in photoshop dami PM. Stiu si eu photoshop , destul de bine , am nevoie doar de renderul la insigna B-Zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discovery Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 buna ideea dar eu nu ma pricep:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 si daca nu te pricepi de ce postezi aiurea ? a cerut ajutorul celor ce stiu si vor sa posteze vezi ai grija in continuare ca daca o sa continui asa o sa iei warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 daca aveti nevoie de txd workshop ma pricep datimi PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Nu am gasit cu cine face niste skinuri , si singur am spus si mai sus ca e cam greu , deci un Moderator / RPG Team sa dea closed plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 este foarte usor de folosit aveti doar de facut sa va alegeti txd-urile din imgtools , le extractati si la puneti intr-un folder. 2. downloadati txd workshop 3. apoi luati fiecare txd si importatil in txd workshop 4. cautati o imagine cu numarul de imatriculate la masini 5. exportati imaginea accea dupa asta modificati numarul de la masina 6. modificati txd-ul si salvatil Atentie: Cand puneti imaginea in txd workshop sa fiti atenti ca imaginea (pozitia ei ) sa fie la fel ca cea originala , altfel nu o sa va merga daca nu stiti prea bine alepati la mine sau andrey . La cladiri nu prea ma descurc la semnele de circulati e la fel ca la masini Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciubster Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ma pricep eu in txd workshop si in zmodeler daca vrei sa discutam baga idul meu de mass: pk_skiter_ciuby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 La texturi, paint job-uri, skinuri la masini,strazi(drumuri) te ajut eu, da` la cladiri habar n`am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Inafara de img tool si Spark e bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.