Jump to content

B-Zone Pack

Kirtz

Recommended Posts

Asa , deci sa va explic cum sta treaba , caut niste jucatori / membri care se pricep cu txd workshop si cu sami , sa ma ajute sa fac un pack pt b-zone care va cuprinde

Paintjob-uri pe masinile care se tuneaza la lowride si la arch , sa scrie pe paintjob B-Zone si insigna daca gasesc png

Skinuri cu numele B-Zone pe ele , cateva facute de mine in 3dMax

O sa caut niste Billboards , acele anunturi care se gasesc pe stalpi / cladiri

Strazi HQ

Numele B-Zone scris pe Masinile LSPD / FBI / NRG-500 si alte masini care pot pune

Momentan caut pe cineva sa ma ajute , si o sa incep proiectul si de unul singur daca nu gasesc

Te-as ajuta eu,dar nu ma pricep :)) .Daca mi-ai putea explica putin cum pui paintjoburile pe masini,trebuie sa faci o imagine ? Daca trebuie sa faci o imagine te pot ajuta ca stiu photoshop,in rest nu prea am cu ce sa te ajut.De 3DMax am auzit,dar nu am lucrat :)) .Sper ca nu am zis o aberatie :)) ...chiar nu ma pricep :)) .

radikal : paintjoburile le faci cu photoshop si txd workshop , si in 3dmax iti trebuie min 2 gb ca sa iti mearga bine si e mult mai greu , tre sa fii super atent

dani : Stiu ca am de lucru mult :) , trebuie sa scot propriile texturi din gta3.img , sa le editez , sa le testez , si cam pe o textura imi ia sa zicem 10 minute :))

daca vrei pain joburile ti le poti descarca de pe net , diferite paintjoburi , dar asta cu b-zone nul gasesti pe net :D

Asta e si idea , io nu iau paintjoburi de pe net , eu le fac originale , scriu pe cele originale B-Zone , adaug insigna la b-zone , daca imi da cineva render cu ea etc.

este foarte usor de folosit aveti doar de facut sa va alegeti txd-urile din imgtools , le extractati si la puneti intr-un folder.

2. downloadati txd workshop

3. apoi luati fiecare txd si importatil in txd workshop

4. cautati o imagine cu numarul de imatriculate la masini

5. exportati imaginea accea dupa asta modificati numarul de la masina

6. modificati txd-ul si salvatil

Atentie:

Cand puneti imaginea in txd workshop sa fiti atenti ca imaginea (pozitia ei ) sa fie la fel ca cea originala , altfel nu o sa va merga

daca nu stiti prea bine alepati la mine sau andrey .

La cladiri nu prea ma descurc la semnele de circulati e la fel ca la masini

Bafta ! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.