Jump to content

Windows Vista - Problema SA:MP

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Păi, am o problemă, ieri mi-am băgat şi eu Windows Vista (bombă) şi când mi-am descărcat GTA/SA:MP si am vrut să intru în joc îmi arată nişte litere pe ecran, care apar şi dispar, şi la hud la fel, am încercat să bag mai multe GTA-uri, însă aşa se comportă pe toate şi m-am gândit că nu adulmeca vreun fişier, aşa că le-am schimbat (am băgat moduri).

De cat timp aveti problema respectiva ?: de azi noapte

Sistem de operare ?: Windows Vista x32 Ultimate

Screenshot/Video: 

EDIT: În majoritatea pozelor nu am prins nimic, deoarece caracterele dispăreau, însă erau toate caracterele de la 0 la Z 

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am precizat mai sus, 2x GTA San Andreas.rar, un .exe şi un torrent

Edited by FabianelSunk

Nu are nicio legatura, cel mai probabil este o eroare de windows cu jocul. De ce ai apelat la Vista si nu la Windows 7 / 10? Windows 10 este din ce in ce mai bine optimizat si protejat, incearca-l.

Edited by MarianX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.