D12 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ba, e posibil sa scoateti tema asta de cacat si s-o puneti pe cea veche? Eu unul nu mai inteleg nici-o p*** cu noua tema. Am stat 5 minute sa gasesc clanul in care postez.Screenshot (în caz că este necesar): Nu trebe Alte precizări: SCOATETI TEMA ASTA DE CACAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Starter Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Aveți răbdare, o să se schimbe tot, momentan se lucrează. Nu ajutați cu nimic dacă tot stresați oamenii cu acelaşi subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUR SI SIMPLU DussT Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Ai rabdare omule noul forum nu are nici 2 zile si deja tu vrei totul perfect? Problemele de reply vor fi remediate, asemeni celor de moderare a topicurilor (lock, unlock, pin, unpin). Probabil si tema va fi imbunatatita, aceasta nefiind varianta finala a forumului. Rabdare omule...Crezi ca daca deschizi un topic si il umplii de * si alte cuvinte il repara instant? Nu. Ai idee macar cat de complexa este modificarea unui asemenea website/forum? Daca nu atunci nu mai te comporta asa si asteapta ca nici ei nu sunt roboti. Hai ceau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNii Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Deja mi se pare o prostie.. nu poti face mai nimic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Văd ca tuturor le este frica de schimbare, de ce rămânem la lucrurile vechi cand le putem încerca pe cele noi? Si nu mai dramatizati atât ca si o femeie pe ciclu, oricum nu e dupa voi. Momentan nu se pot inchide topicurile, cine mai postează dupa mine primește avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.