stefmeister Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: ÎntrebareaScreenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Deci am ramas fara bani pe card, si ce am zis azi daca tot a aparut operatiunea csgo sa o iau cu paysafecard, am cumparat bonul ala care e in RON adica 50 si cand sa bag pe steam imi zice ca in tara noastra nu merge sau ceva de genul, intrebarea e cum pot sa bag banii in steam sau sa cumpar ceva pe g2a cu el, ca nici pe g2a nu merge in romania, bonul e in ron iar mie imi trebuie in euro, si nu am chef sa stau acuma sa ma complic sa il il vand sau mai stiu eu ce. Am rezolvat scuze de deranj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 De obicei suma este transformată în EURO în mod automat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Uite cum e treaba: 1. iti faci cont pe www.paysafecard.com . 2. incarci acel pin pe paysafecard.com . 3. cand bagi bani pe g2a/steam nu pui pin-ul ala ci te conectezi cu contul de pe paysafecard si alegi sa platesti cu contul de psf nu cu pin(g2a.) Asa am facut eu. 4. enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Și încă ceva, dacă tu ai un PaySafe de 50 de lei și ai nevoie doar de 49 lei, acel un leu rămâne în cont activ și expiră după 30 de zile. Nu credeam că bagă cineva coduri direct în fereastra de plată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Aloha? Nu vezi ca a rezolvat, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 cred ca ai uitat ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 2 hours ago, champagnepapi said: cred ca ai uitat ceva Ca sunteti bătuți in cap? Nu cred. NU POT SA ÎNCHID MOMENTAN TOPICURILE, asa e de la forum, se discuta cu cei de la IPB Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 49 minutes ago, Heisenberg said: Ca sunteti bătuți in cap? Nu cred. NU POT SA ÎNCHID MOMENTAN TOPICURILE, asa e de la forum, se discuta cu cei de la IPB bine ma frumosule nu te enerva asa, poate o sa scapi si tu de virginitate vreodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Setează pe steam "România" ca țară, cred că ai altceva selectat, eu cel puțin așa am făcut când am avut psf din Austria (am pus o țară cu moneda respectivă) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 4 hours ago, Madalin AM said: Setează pe steam "România" ca țară, cred că ai altceva selectat, eu cel puțin așa am făcut când am avut psf din Austria (am pus o țară cu moneda respectivă) Nu vezi ca a rezolvat?:) Am zis de o mie de ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.