Jump to content

Dragnea: "Nu exclud o discuţie privind invitarea UDMR la guvernare"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

7421452-mediafax-foto-valentina-sarosi.jpg?width=605

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu exclude posibilitatea ca PSD să invite UDMR la guvernare. Dragnea a arătat că UDMR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient şi serios.

Întrebat, vineri, dacă CExN al PSD, care va avea loc săptămâna viitoare, poate lua în discuţie invitarea UDMR la guvernare, Dragnea a răspuns: "CExN poate lua în discuţie multe lucruri. La ora asta nu am discutat în partid despre această posibilitate, deocamdată, dar eu nu exclud".

"UDMR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient şi serios. Nu am avut o discuţie aplicată despre o invitaţie efectivă de a intra în Guvern, dar nu exclud (această posibilitate, n.r.). Asta nu înseamnă că nu putem să avem o discuţie în perioada următoare", a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că UDMR a propus întotdeauna oameni buni şi competenţi în posturile guvernamentale, atât în interiorul Guvernului, cât şi în celelalte structuri guvernamentale.

SURSE: MediafaxDigi24DC NewsActive Newsziare.comRomânia Liberă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.