Night North Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 2 hours ago, BadDriver aka Roberts ENBs said: Si eu ce ti-am spus acum cateva zile? Dap... nu m-am gândit in momentul ăla sa reinstalez driverul... dim cate vad merge mai ok, fps-urile au crescut (cel putin pe lol) ... "limita" de la 60 a urcat pe la 100.. o sa reinstalez si celalalte drivere, fara sa le mai fac update cu acel program. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Totul e bine cand se termina cu bine. Pt. partea GPU (fie ca e dedicat/integrat) eu zic sa iei ultima versiune care o gasesti pe site-ul producatorului piesei respective... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yshida Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Poate ai uitat sa instalezi ceva, sfatul meu e sa pui windows 10 pentru ca 7 nu mai primeste nici update-uri si nici atentie din partea microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night North Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 27 minutes ago, Yshida said: Poate ai uitat sa instalezi ceva, sfatul meu e sa pui windows 10 pentru ca 7 nu mai primeste nici update-uri si nici atentie din partea microsoft Post de +1... am spus ca am rezolvat problema... se poate da tc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 On 7/1/2017 at 8:41 PM, Yshida said: Poate ai uitat sa instalezi ceva, sfatul meu e sa pui windows 10 pentru ca 7 nu mai primeste nici update-uri si nici atentie din partea microsoft Daca n-are licenta nu cred ca-l deranjeaza asta... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e c s Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Salut, ai rezolvat problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Topic inactiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts