Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

B-Zone Tv - Interventie Riscanta!

Blade
 Share

Recommended Posts

Sincer , a iesit prea tare filmu :)) , stiind ca l-am ajutat mult pe Blade , si nabu nu m-a recompensat cu nimic , dar macar apar la actori , inca primul , gg oricum :)

da asa e :)) si eu lam ajutat si nu mia dat nimic :)),frumos filmu :Xo=> eu sunt aproape prin tot filmu :)),GG

Ati primit respect:)). Multumesc pt sfaturi..deja mi-a venit un inceput de idee pentru urmatorul si promit ca va fi mai bine regizat.

Edited by F4L Blade

Ce pot sa zic , a iesit super ca am jucat eu in el :))) - > Glumesc (sau poate nu) :))...pai nu ma pricep la filme , dar asta a fost dragutz...de vizionat la o adica...oricum ar trebui sa faci partea a 2-a cand prietenii lu` drug dealer`ul ala vin sa`l salveze...si toata partea a 2-a sa contina numai salvarea lui...etc etc...trebuie sa ai imaginatie bogata...

Foarte frumos videoul,iar cei care credeti ca sunteti mai tari atunci faceti voi video si sa vedem daca va convine sa primiti tot felul de pareri aiurite.Brasov Blade,tot asa!!!

1) frumos filmu

2) incearca sa pui mai multi playeri

3) partea cand mafiotii ataca cops e cam... "naspa" incearca si tu sai prinda intro ambuscada sa iasa mafiotii cu huntley si sa incerce sai omoare

Un film reusit gg :)>-

EDIT: si zimi plz cum se numesc melodiile :)

Edited by Maryus28

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.