Remus Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 (edited) Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?: 2500 lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Procesorul FX 6300, placa de baza ASUS M5A78L-M LE/USB3, o placuta de 8 GB Ram HyperX Fury Red DDR3 1866MHz CL10 si o sursa de 650 W. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?: Momentan am un monitor ce suporta 1366x768 ca intrari are VGA si un HDMI. In viitor o sa-mi cumpar unul Full HD. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?: Nu. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.: In mare parte doar ma joc, folosesc si niste Pawno dar in rest doar gaming. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: Vreau sa ma joc titluri noi aparute. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Da. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci): Nu intentionez sa fac overclock. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): 5-7 zile. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?: Nu. Alte precizari: Am facut pana acum acest wishlist http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2708798/ insa vreau sa schimb 1050 ti cu un 1060 3 GB. Edited June 25, 2017 by Remus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 18 minutes ago, Remus said: Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?: 2500 lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Procesorul FX 6300, placa de baza ASUS M5A78L-M LE/USB3 respectiv o placuta de 8 GB Ram HyperX Fury Red DDR3 1866MHz CL10. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?: Momentan am un monitor ce suporta 1366x768 ca intrari are VGA si un HDMI. In viitor o sa-mi cumpar unul Full HD. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?: Nu. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.: In mare parte doar ma joc, folosesc si niste Pawno dar in rest doar gaming. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: Vreau sa ma joc titluri noi aparute. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Da. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci): Nu intentionez sa fac overclock. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): 5-7 zile. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?: Nu. Alte precizari: Am facut pana acum acest wishlist http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2708798/ insa vreau sa schimb 1050 ti cu un 1060 3 GB. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2729290/ Nu-ti mai intra in buget un ssd, dar e ok, il poti cumpara in cateva luni. Am schimbat coolerul cu unul mai mare si mai ok si am pus si un gtx 1060 de 6 gb. Cu configuratia asta o sa duci cam toate jocurile cu peste 60 fps+. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 5 minutes ago, Beizadeaua Risky said: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2729290/ Nu-ti mai intra in buget un ssd, dar e ok, il poti cumpara in cateva luni. Am schimbat coolerul cu unul mai mare si mai ok si am pus si un gtx 1060 de 6 gb. Cu configuratia asta o sa duci cam toate jocurile cu peste 60 fps+. Multumesc frumos de wishlist, este unul bun pe care o sa-l iau in calcul. Astept si alte raspunsuri 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 @Remus, mai astepata cateva zile , preturile la placile video o sa scada cu cel putin 200-300 de lei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 48 minutes ago, Vlad said: @Remus, mai astepata cateva zile , preturile la placile video o sa scada cu cel putin 200-300 de lei . Ok, o sa mai astept. Raman la wishlist-ul facut de catre Risky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 @Remus, da , deomcadata e destul de ok . Eu as mai astepta putin sa scada preturile si mi-as lua ceva mai bun , sau macar tot placa aia video dar la un pret mai mic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 11 hours ago, Vlad said: @Remus, da , deomcadata e destul de ok . Eu as mai astepta putin sa scada preturile si mi-as lua ceva mai bun , sau macar tot placa aia video dar la un pret mai mic . Ok, o sa mai astept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Am decis pana la urma ce sa componente sa imi pun, o sa raman la wishlist-ul facut de Risky. Va multumesc tuturor pentru ajutor, cer ca topic-ul sa fie inchis deoarece mi-am rezolvat problema! @BadDriver aka Roberts ENBs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts