Jump to content

Wlassopol, imaginea vie a specialiștilor PSD. Prestație zero pentru un job de 13.800 euro!

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

olguta-si-sotul

Ovidiu Wlassopol, fostul soț al Olguței Vasilescu, a făcut pas uriaș în carieră, sărind de la poziția de consilier al unui vicepreședinte ASF direct pe poziția a doua în vârful instituției, dar aria de expertiză a acestuia pare să se rezume la a-l lua în brațe pe „Nu știu”.

Prestația lui Wlassopol în fața comisiile reunite de buget-fianțe din Parlament a fost mai mult decât penibilă, demonstrând perfect cum „de la prim-ministrul propus și până jos, toate pozițiile cheie sunt date pe criteriul oportunismului și nu al profesionalismului”, așa cum remarcă parlamentarul USR Claudiu Năsui pe pagina sa de Facebook.

Pus să explice care sunt cele două rezerve, de daune avizate (RBNS) și de daune neavizate (IBNR) pe care firmele de asigurări trebuie să le aibă constituite, Wlassopol a dat un răspuns cât se poate de cinstit: „Nu cunosc”.

Din poziția de vicepreședinte al ASF, Wlassopol va încasa 13.800 euro lunar, singurul criteriu de performanță fiind cel de a rezista vreme de câțiva ani  într-o căsnicie alături de Olguța Vasilescu.

„Înțelegem că PSD are majoritate și că va lua toate pozițiile cheie, dar măcar să pună niște oameni care mai înțeleg ceva din domeniu pe care vor fi însărcinați să-l conducă. Un alt lucru pe care îl consider grav care s-a întâmplat legat de această ședință a comisiei este că filmarea ședinței nu se găsește nicăieri pe site-ul camerei deputaților.

În mod normal toate ședințele sunt filmate și prezente pe site. Dar filmarea acestei ședințe nu mai este de găsit nicăieri. Am întrebat personalul tehnic care mi-a spus că nu s-a filmat deloc. Să zicem că a fost doar o coincidență. Clipul aceasta îl aveți de la o televiziune care a filmat audierile și a fost suficient de amabilă încât să îmi dea înregistrarea”, a explicat Claudiu Năsui.

SURSE: PS NewsAdevărul, Digi24ziare.com.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.