Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

B-Zone TV - Cuneo Family Presentation HD

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Cuneo Family Presentation

Gen:Prezentare

Durată:3 minutes ~

Data lansării: 30 August 2010

Scurtă prezentare: Prezentare Cuneo Family.

Link către clip

Puneti Pe HD !!

Ca sa evitam posturiile gen "Grafica Proasta"

Vreau ca orice felicitare sa se indrepte spre persoana care ma ajutat mereu la film,persoana care ma si enervat la filmari,persoana care nu a vrut sa se dea batuta,Edi_Stepe.

Iar fiecare nemultumire sa se indrepte spre mine ca la urmatorul sa invat din greseala pe care am facut-o.

Edited by DaniSteptu

Mai bine nu comentai daca nu intelegi, el a facut o prezentare a gruparilor din Cuneo mai pe inteles. Fiecare grupare se ocupa cu treaba ei.

Facem cate filme vrem. Cu ce te deranjeaza pe tine?!

Edited by Edi

Ma intreb cate filmulete se mai fac gen "Cuneo Family Presentation" ?

Oricum cam slab, adica nu are inteles. Ala se buseste cu masina in stalp, coboara jos si il impusca pe ala. :|

Auzi? Dar de ce ?...la ceilalti (Florinacyo) te prezinti cu admirari "Foarte tare ideea.

Excelenta melodia aleasa.

Felicitari florine, inca un film deosebit, abea astept Filmul intreg."

Chiar daca Trailer B-Zone a fost facut de GuardianAngel prima data,si a facut 3 serii de Trailer iar acum si Florinacyo,iar daca eu fac o varianta mai "Better" al sefului...Cr1spy despre Cuneo sari tu ...defapt nu ar trebui sa bagam Corleone in seama....nu?

Aaa...Si daca nu ai inteles mesajul (nu e de mirare) despre "ala care se baga in stalp" era faza ca avut o problema si s-a bagat in stalp,(intentionat de noi) din greseala,iar celalat ia facut "/////FUCKU" (Adica o comanda pe SAMP B-Zone,dar nu conteaza) iar el s-a dat jos si cum e mafiot,normal ca nu ia dat bomboane ci la impuscat.

Iar faza cu impuscatura era o "perdea" pentru a o descoperi pe "Whore".

Edited by DaniSteptu

Chiar mi-a placut , mai ales faza cand sari si dai cu picioru' sa spargi usa.Cand filmezi umbla la setarile jocului , mai precis la display settings si pune frame limiter OFF , iar anti aliasing pe 3,bafta!

Chiar mi-a placut , mai ales faza cand sari si dai cu picioru' sa spargi usa.Cand filmezi umbla la setarile jocului , mai precis la display settings si pune frame limiter OFF , iar anti aliasing pe 3,bafta!

Mersi,dar chestia e ca eu am vrut sa setez Velocity...sa mearga incet la faza cand sparge usa...dar cum erau prea multe FPS-uri a iesit ca si sacadat....

Frame Limiter este OFF, dar alta e problema,ca am facut 2 versiuni...prima erau niste buguri in film si acolo nu am pus Velocity,si a mers normal la faza cu usa.

OMFG :O .Cred ca e cel mai tare clip de pe B-Zone.Se vede cine stie sa editeze,putin cam aiurea efectele alea cu buline,e prea tipator,dar e foarte tare nu ca altii care misca camera cu mouse-ul :-J ,e filmat din mai multe cadre.Totul e perfect,singura faza ca a dat ala jos stalpul in rest e prea belea,efectele tot.Cand incarca arma si trage :-J .E foarte frumos,ti-am zis cred ca e cel mai bun.Bravo regizorului,gandit foarte bine ;) .

OMFG :O .Cred ca e cel mai tare clip de pe B-Zone.Se vede cine stie sa editeze,putin cam aiurea efectele alea cu buline,e prea tipator,dar e foarte tare nu ca altii care misca camera cu mouse-ul :-J ,e filmat din mai multe cadre.Totul e perfect,singura faza ca a dat ala jos stalpul in rest e prea belea,efectele tot.Cand incarca arma si trage :-J .E foarte frumos,ti-am zis cred ca e cel mai bun.Bravo regizorului,gandit foarte bine ;) .

Mersi...dar faza cu ...Stalpul...a fost intentionata...ca sa loveasca stalpul din greseala,ca cel de pe trotuar sa il ""injure" cu /fucku si mafiotu sa se dea jos la el sa-l omoare...pentru a descoperi pe Whore.

Mersi...dar faza cu ...Stalpul...a fost intentionata...ca sa loveasca stalpul din greseala,ca cel de pe trotuar sa il ""injure" cu /fucku si mafiotu sa se dea jos la el sa-l omoare...pentru a descoperi pe Whore.

Aha,n-am inteles eu.

Apropo imi place mult si la mecanici prezentarea ca fac ei multe chestii pe acolo :)) .

Si melodia e frumoasa.

Si inca ceva,are dreptate Christian,ati facut o gramada de filme,si stiti ceva ? Sper sa mai faceti inca o mie ca is prea tari :X .

superb :)) am murit de ras la faza cand spargea usile in casa ,ala dadea ca un idiot ,dadea cu toata forrta,si ala dintr-un picior spargea usa=))si cum a fugit stephan :)) ma rog gg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.