Jump to content

Problema OBS

South KeinN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De fiecare data cand incerc sa intru in OBS, imi da aceasta eroare "OBS was crashed".
Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/hBiOM

Alte precizări: Daca ati putea sa ma ajutati sau sa imi spuneti un program asemanator cu OBS-ul (sa poti face live-uri) ar fi OK, sau un crack de la Action Mirillis ar fi perfect.

Pai who crashed it? 

In alta ordine de idei... Raptr, Nvidia experience, sau cum se numea... Au built in streaming capabilities. Sunt sigur ca, dacă ai cauta pe net obs alternatives ai găsi cu pro și cons chiar... 

Dacă e vorba de Crack-uri și altele, cauta tu singur... Prinzi ceva virusat, măcar știi ca a fost din vina ta. Părerea mea. 

20 hours ago, lexutzu said:

Pai who crashed it? 

In alta ordine de idei... Raptr, Nvidia experience, sau cum se numea... Au built in streaming capabilities. Sunt sigur ca, dacă ai cauta pe net obs alternatives ai găsi cu pro și cons chiar... 

Dacă e vorba de Crack-uri și altele, cauta tu singur... Prinzi ceva virusat, măcar știi ca a fost din vina ta. Părerea mea. 

Scuze mane, dar ai putea fii mai clar? Nu prea am inteles nimic din tot ce mi-ai spus.. Apropo, s-ar putea sa fie ca nu-mi apare nVidia Control Panel? Adica.. De curand imi reinstalasem windows-ul, si nu aveam nVidia Control Panel

Descarca geforce experience daca ai o placa video nvidia. Poate ceva peste 750ti. Si daca nu stii sa-l folosesti cauta pe youtube cum sa folosesti nvidia shadowplay. E incorporat in geforce experience. Sau, daca ai placa video amd atunci cauta amd ReLive. Daca nu stii poti cauta pe yt. Daca n-ai placa video dedicata, poti sa-ti iei adio de la streaming/recording. Recording poate ceva in sa:mp 720p60 sau 1080p laguit sub 30 fps. Succes!

7 minutes ago, Necenzurat SPARTANUL 5CT said:

Descarca geforce experience daca ai o placa video nvidia. Poate ceva peste 750ti. Si daca nu stii sa-l folosesti cauta pe youtube cum sa folosesti nvidia shadowplay. E incorporat in geforce experience. Sau, daca ai placa video amd atunci cauta amd ReLive. Daca nu stii poti cauta pe yt. Daca n-ai placa video dedicata, poti sa-ti iei adio de la streaming/recording. Recording poate ceva in sa:mp 720p60 sau 1080p laguit sub 30 fps. Succes!

Da, am o placa video nVidia GeForce 620a, una slabuta. Deci sa inteleg ca eu trebuie doar sa descarc Geforce experience ca sa-mi mearga OBS? P.S.: Revino prin edit-uri te rog, sa nu facem spam.

On 08.07.2017 at 4:15 PM, KeiNNN said:

sau un crack de la Action Mirillis

Cica B-Zoneul nu promoveaza piratarea :) 

Incearca Xsplit, e un program ok cu care poti sa faci LIVE-uri sau NViDIA Shadow Play. Mi se pare ca NViDIA Shadow Play ti-o da automat daca ai placa video NViDIA GT 660+. Eu unul folosesc OBS dar am multi multi prieteni care folosesc Xsplit si spus ca e foarte ok. Am incercat odata acest program si am fost placut surprins, poti incerca si tu.

@KeiNNN, Nu, nu, nu. Geforce experience are un program de inregistrat/facut live cu el, seamana mult cu obs doar ca foloseste cu mult mai putine resurse fara a altera calitatea. In plus encodingul se realizeaza din placa video nu din procesor. Dar cu placa aia video e clar ca si procesorul e cam tot atat de slab. Parerea mea e ca si procesorul e un ceva pentium/celeron mai vechi. Deci cu un asa PC nu prea poti sa faci live. Poate doar cu ceva CS 1.6 =))))

Cam ce au spus colegii mai sus, GeForce Experience (cel cu built in streaming si Shadow Play), Raptr (www.raptr.com) este cam acelasi lucru, XSplit, etc.

Apropo - https://www.geforce.com/geforce-experience/system-requirements

Sa ne facem intelesi... tu VREI sa te apuci de live streaming sau ai mai facut asta inainte si acuma iti da crash OBS-ul si cauti o alternativa? Fiindca, este o mica MARE diferenta...

16 minutes ago, lexutzu said:

Cam ce au spus colegii mai sus, GeForce Experience (cel cu built in streaming si Shadow Play), Raptr (www.raptr.com) este cam acelasi lucru, XSplit, etc.

Apropo - https://www.geforce.com/geforce-experience/system-requirements

Sa ne facem intelesi... tu VREI sa te apuci de live streaming sau ai mai facut asta inainte si acuma iti da crash OBS-ul si cauti o alternativa? Fiindca, este o mica MARE diferenta...

Pai, eu vreau sa ma APUC de LiveStreaming, mai exact vreau sa ma apuc de YouTube, si nu am cu ce sa filmez, un program bun. Pentru mine cel mai bun program ar fi OBS-ul, dar nu imi merge..

xSplit Broadcaster l-am instalat dar mi se misca cam greu, adica imi merge laguit programul, si mi se pare cam greu sa filmez cu el.. Action Mirillis ar fi perfect dar nu am un Crack

No, bun... si nu stii sa-ti cauti crack?

Gandeste-te ca poate nu duce PC-ul sa faci chestia asta... dar ma rog... daca vrei sa faci stream la Solitaire, e oke...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.