BIS aka OldNab Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 (edited) O descriere a filmului: Combinând măiestria în arte marțiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltă clasă, Medalionul este un film de acțiune, dar și o comedie unde alături de super-eroul Chan apar și alte vedete internaționale precum Claire Forlani, Lee Evans și Julian Sands. Trailer: Poze: Părere personală: M-am trezit pe la 1 dimineaţa şi nu mai puteam să adorm, ştiind că la 5 trebuia să plec în prima deplasare europeană a echipei pe care o susţin. Am deschis TV-ul şi am căutat un film, am dat peste filmul ăsta (abia începuse) şi am zis că, din moment ce nu am altceva mai bun de făcut, să-l văd, ca să treacă timpul mai repede. Nu pot să spun că am regretat, dar nici că e o mare capodoperă. Este tipic filmelor cu Jackie Chan, pe care nu le-aş urmări în mod normal. Totuşi, dacă sunteţi fani acţiune în genul Jackie, probabil o să vă placă. Sursa: Recenzie personală + Cinemagia Edited August 21, 2017 by BIS aka OldNab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts