radiKal Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 (edited) Titlul clipului: The Robbery Gen: Action Durată: 09:19 Data lansării: 02.09.2010 Scurtă prezentare: Doi mafioti incearca sa jefuiasca banca,insa doar unul scapa. Link către clip : Sper sa nu ma criticati prea tare,asta e primul meu film care il fac cu mai multi oameni si e foarte greu. La unele faze am filmat de foarte multe ori,de vreo 10 ori a venit un civil cu bibicleta sa sara peste actori,de vreo 5 ori s-a dat restart la masini,de vreo 3 ori venise unu cu moto sa faca "stunt" si odata s-a izbit unu' cu avionul exact unde filmam.Data viitoare cred ca voi cere acordul lui Bobo sa fac pe un server de filme ca pe B-Zone sunt prea multi nabi .Mai am cateva greseli prin film,stiu.Sper totusi sa va placa cat de cat pentru ca am muncit foarte mult la el si pe la final mi-am pierdut rabdarea.Vizionare placuta ! Multumiri speciale: Luigi,bizZar3,Tymonela,JustMed care mi-au fost tot timpul alaturi si mai ales Hooliganu care a adunat toata echipa FBI pentru film. Multumiri si Marmanduke ca m-a invatat efectul ala . Edited September 2, 2010 by radiKal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 (edited) Cand ai dat G la turismo atunci,trebuia sa dai Radio pe OFF In rest,mie imi place.. Edited September 2, 2010 by LeBron Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Foarte tare!! Bravo man. Imi pare rau ca nu am participat si eu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Cand ai dat G la turismo atunci,trebuia sa dai Radio pe OFF Mie m-i se pare ca s-a potrivit perfect ceea ce era la radio cu actiunea Oricum,este unul dintre cele mai reusite filme de pe b-zone pe care le-am vazut. Imi pare bine ca ti-am putut fi de folos.Daca mai ai nevoie de FBI la vreun film,suna-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsT Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Foarte bine a iesit.bravo ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ai avut o idee foarte buna, prima oara am crezut ca o sa fie mai plictisitor filmul, insa chiar a iesit superb, efectele foarte bune iar despre sunet, nu am ce sa zic, a iesit perfect. Poate daca nu apareau mereu civili si ne omorau / stricau filmarea, terminam de mult, insa e ok si asa. Felictiari, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKERR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Wow, super , mi-a placut . Felicitari La toti care au participat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretzulea Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Foarte tare filmul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyseIf Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 a iesit foarte bine filmul.. doar ca au fost cateva greseli la fundal(nu conteaza) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Felictiarile mele Tudor. Filmat impecabil, o actiune bine gandita. Imi place cu zice JusTmed: Nimic nu ma poate opri! O singura chestie, la sfarsit, zici ca , uhm...vomita pe mormantul lui Tymonela Urmarirea este excelenta Niste cadre super. 10/10, inca odata felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Lol,de la radio se auzea aia ? Partea aia am facut-o pe la 1 noaptea si nu mi-am mai dat seama. Apropo la 2 faze,am facut ss in loc sa inregistrez si m-am trezit ca lipsesc bucati din film,da n-am mai chemat iar pe toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Felicitaari.. mie chiar mia placut acest film.. pe viitor la cat mai multe si cat mai frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 tare oricum melodia aia de la radio cu adio se potrivea:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaduke Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Foarte frumos,felicitari. Cand pui efectul Tv Simulator,fa la fel cu time-lineul si lasa doar linia alba care merge pe film ,numai pune bar-urile alea albastre,cand folosesti TV simulator a 2-a oara in film.. In rest,gg.. Calitatea e cam slaba.O sa fac un tutorial pentru quality cat de curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael. Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Filmul a iesit destul de bine , dar numele ''tymonela'' , ''justmed'' nu sunt potrivite pt un 2 mafioti , no offence , oricum felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 ultima parte a fost super smecher,Good Job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Misto , ai gresit atunci cand ai dat G la turismo , trebuia radio off Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 frumos, bravo, acuma sper ca ai vazut si tu cum se face un film...nu intr-o ora gata tot facut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pfoai radiKal a iesit super misto filmu, bafta si la mai mult. Cum se numeste melodia a doua cand urmareste politia pe Justmed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 frumos, bravo, acuma sper ca ai vazut si tu cum se face un film...nu intr-o ora gata tot facut... Vezi ca pe langa civili,m-a deranjat mult si Barzini .L-am chemat pe Gabb sa il potoleasca,a plecat si s-a intors iar sa faca panarama si a venit iar Gabb. Pfoai radiKal a iesit super misto filmu, bafta si la mai mult. Cum se numeste melodia a doua cand urmareste politia pe Justmed? Eminem - Addicted (instrumental).Ma bucur ca ti-a placut si tu m-ai ajutat mult,ai fost printre singurii care a avut atata rabdare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNz Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 cand vorbeau la windsor trebuia sa dai /headmove in rest totul e bun,10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Eu am facut toata treba ng,pd,urmarire etc muhahah glumesc ,foarte tare la mai multe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicsteR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Frumos filmu,da cam nepazita banca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pentru primul film e foarte bine,buna treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziZoU Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Foarte frumos . Felicitari ! 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts