Jump to content

B-Zone TV - The Robbery

radiKal
 Share

Recommended Posts

90952345641558232261.png

Titlul clipului: The Robbery

Gen: Action

Durată: 09:19

Data lansării: 02.09.2010

Scurtă prezentare: Doi mafioti incearca sa jefuiasca banca,insa doar unul scapa.

Link către clip :

Sper sa nu ma criticati prea tare,asta e primul meu film care il fac cu mai multi oameni si e foarte greu.
La unele faze am filmat de foarte multe ori,de vreo 10 ori a venit un civil cu bibicleta sa sara peste actori,de vreo 5 ori s-a dat restart la masini,de vreo 3 ori venise unu cu moto sa faca "stunt" si odata s-a izbit unu' cu avionul exact unde filmam.Data viitoare cred ca voi cere acordul lui Bobo sa fac pe un server de filme ca pe B-Zone sunt prea multi nabi :-J .Mai am cateva greseli prin film,stiu.Sper totusi sa va placa cat de cat pentru ca am muncit foarte mult la el si pe la final mi-am pierdut rabdarea.Vizionare placuta !

Multumiri speciale: Luigi,bizZar3,Tymonela,JustMed care mi-au fost tot timpul alaturi si mai ales Hooliganu care a adunat toata echipa FBI pentru film.

Multumiri si Marmanduke ca m-a invatat efectul ala :) . Edited by radiKal

Cand ai dat G la turismo atunci,trebuia sa dai Radio pe OFF

Mie m-i se pare ca s-a potrivit perfect ceea ce era la radio cu actiunea :))

Oricum,este unul dintre cele mai reusite filme de pe b-zone pe care le-am vazut.

Imi pare bine ca ti-am putut fi de folos.Daca mai ai nevoie de FBI la vreun film,suna-ma ;)

Ai avut o idee foarte buna, prima oara am crezut ca o sa fie mai plictisitor filmul, insa chiar a iesit superb, efectele foarte bune iar despre sunet, nu am ce sa zic, a iesit perfect. Poate daca nu apareau mereu civili si ne omorau / stricau filmarea, terminam de mult, insa e ok si asa. Felictiari, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

Felictiarile mele Tudor. Filmat impecabil, o actiune bine gandita. Imi place cu zice JusTmed: Nimic nu ma poate opri! :))

O singura chestie, la sfarsit, zici ca , uhm...vomita pe mormantul lui Tymonela :))

Urmarirea este excelenta :X Niste cadre super.

10/10, inca odata felicitari.

Lol,de la radio se auzea aia ? :)) Partea aia am facut-o pe la 1 noaptea si nu mi-am mai dat seama.

Apropo la 2 faze,am facut ss in loc sa inregistrez si m-am trezit ca lipsesc bucati din film,da n-am mai chemat iar pe toata lumea.

Foarte frumos,felicitari.

Cand pui efectul Tv Simulator,fa la fel cu time-lineul si lasa doar linia alba care merge pe film ,numai pune bar-urile alea albastre,cand folosesti TV simulator a 2-a oara in film..

In rest,gg..

Calitatea e cam slaba.O sa fac un tutorial pentru quality cat de curand :)

frumos, bravo, acuma sper ca ai vazut si tu cum se face un film...nu intr-o ora gata tot facut... :)

Vezi ca pe langa civili,m-a deranjat mult si Barzini :-W .L-am chemat pe Gabb sa il potoleasca,a plecat si s-a intors iar sa faca panarama si a venit iar Gabb.

Pfoai radiKal a iesit super misto filmu, bafta si la mai mult.

Cum se numeste melodia a doua cand urmareste politia pe Justmed?

Eminem - Addicted (instrumental).Ma bucur ca ti-a placut si tu m-ai ajutat mult,ai fost printre singurii care a avut atata rabdare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.