Jump to content

Mihai Chirica respinge împăcarea cu Dragnea pe modelul Grindeanu

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

PTgwMCZoYXNoPTFiMWEwMDEzNDI5OTFhMDhiN2M4ZWI0ZGU2YTUwZjIw.thumb.jpg

Primarul Iașului, Mihai Chirica, sugerează că nu este posibilă o reconciliere între el și Liviu Dragnea după modelului fostului premier Sorin Grindeanu.

„Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică și politică a oricărui om și a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o și îi este bine, îl felicit”, a răspuns primarul Iașului.

Întrebat fiind dacă totuși intenționează să candideze la o funcție în conducerea PSD Iași, Chirica a evitat să ofere un răspuns concret.

Grindeanu a spus miercuri că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea și că dorește să rămână în partid.

”Eu mă consider în continuare și sunt un om de stânga, nu-mi doresc să merg în alt partid, așa cum știți am contestat acea decizie pe care Comitetul Executiv a dat-o în urmă cu două luni, și cea de excludere am contestat-o. Îmi doresc, și asta este prima mea opțiune, să rămân în continuare membru PSD”, a spus  Grindeanu la Antena 3.

SURSE: Pagina de PoliticăDigi24DC NewsEvenimentul ZileiB1Antena 3HotNewsAK-24Revista 22.

Edited by BIS aka OldNab

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.