Jump to content

Oana Zăvoranu revine în politică: "M-am gândit la un partid care să militeze pentru drepturile animalelor și pentru mediu"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Oana Zăvoranu revine în politică: M-am gândit la un partid care să militeze pentru drepturile animalelor şi pentru mediu

„Nu m-am gândit să mă înscriu într-un partid politic, nu m-am gândit să rezolv economia României, să mă ocup de finanțele României, de partea culturală, nu sunt politician. Pot să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, unde vibrez sufletește cel mai mult, unde pot să ajut cel mai mult. M-am gândit, împreună cu Kola să facem un partid, un partid care să militeze în exclusivitate pentru drepturile animalelor și pentru mediu.

Așa cum iubesc animalele, iubesc și natura. Îmi place să respir un aer curat... Am văzut că e nenorocire ce se întâmplă în țara noastră, se omoară urși, ministra mediului am înțeles că e pe multe cărări. Păi ne atacă, săracii urși, din moment ce ați tăiat, domnilor politicieni, toate pădurile, unde să locuiască săracii urși? Vin să locuiască cu noi la bloc.", a declarat Oana Zăvoranu, într-o filmare postată pe pagina sa de Facebook.

SURSE: OurnetAdevărulEvenimentul Zilei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.