Crissu Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 În acest portofoliu voi posta avatare şi semnături pe care le poate folosi cine doreşte. Nu voi folosi text decât pe lucrările din cereri. Aştept părerile şi aprecierile voastre. Enjoy! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 . Redimensionezi excelent, poate prea luminoase unele PENTRU GUSTUL MEU (nu mă înțelege greșit). Îmi plac borderele, simple, exact așa cum trebuie, merge și blur-ul cât de cât. Ceva cu text.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Foarte frumoasa lucrarile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 @South Alin, primesti un AV, nu e prima data cand faci astfel de posturi pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Imi place blurul, am ''furat'' si eu un avatar . Sunt dragute , lucreaza si cu text. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Câteva creaţii de prin cereri. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Ai nişte lucrări de nota 10, îmi place foarte mult stilul tău de lucru, textul cât şi blur-ul pe care-l foloşti, aş dori şi eu dacă nu te superi fontul de la avaterele cu Kaneki si border-ul acesta Oricum, lucrările sunt excelente, te aştept cu o părere şi la portofoliul meu : https://forum.b-zone.ro/topic/383948-artwork-alin-s/ Edited September 15, 2017 by TL Smilee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 @TL Smilee O să îţi las în PM. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 După părerea mea sunt foarte reușite. Felicitări. Încearcă și stock uri cu mașini sau natură totuși. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 18, 2017 Author Share Posted September 18, 2017 @Madalin AM O să apară imagini cât mai diversificate. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Just now, Crissu said: @Madalin AM O să apară imagini cât mai diversificate. Vreau și eu să fur rețeta pentru că n-am atât imaginație. Vreau .psd prin PM, dacă nu.. ă.. n-am ce să-ți fac, dar găsesc eu. Îmi place, serios, încearcă totuși.. și alte bordere, dacă înțelegi ce vreau să spun, mai diversifică un pic domeniul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Aceste cu natura chiar îmi plac, sunt chiar reuşite, dar mai încearcă şi ceva cu text, am văzut că te pricepi şi la text şi pe unele ar fi frumos un mic text, în rest arată super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 Nişte semnături verticale pe render. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) Încerci să îmi "furi" lucrările. Am cel puţin 5 imagini în portofoliul meu. =))) Ca blur nu ai cum să mă iei, momentan nu e cine ştie ce că nu am mai lucrat de mult, dar am fost foarte renumit pe o comunitate mare în domeniul Design-ului. Nu o lua în nume de rău, îmi plac lucrările tale, dar le-ar sta ceva mai bine cu un blur mai închis. #KeepWorking Edited September 25, 2017 by TLG Konny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares' Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Felicitări. Îmi plac lucrările tale, mai ales cele cu poze din natură. Ţi-am oferit +1 la cele care-mi plac cel mai mult. Te aştept cu o părere şi la portofoliul meu. Succes în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexKojo Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Frumos, imi place. Keep working :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares' Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Quote 7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted October 14, 2017 Author Share Posted October 14, 2017 Alte semnături verticale pe render. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Iepurash Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Sunt chiar reusite, gg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 (edited) New render creations: Păreri? Edited October 19, 2017 by Crissu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 League of Legends Edition: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Eu vreau sa vad avatare, alea imi plac . Iti ies bine si fara text , felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts