Jump to content

Vadim, moartea care a lăsat un gol în politică. Gestul unui senator la doi ani de la deces

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

vadim_marinescu_dcnews_68625800.jpg

Politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă într-o zi de luni, la data de 14 septembrie 2015. Sâmbătă, va avea loc o slujbă în memoria acestuia. Printre persoanele care îi vor aduce un omagiu se va afla şi Marius Marinescu.

„Slujba va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, la ora 9.00. După slujbă, vom merge la cimitir, la Ghencea Civil, acolo unde este înmormântat. Se împlinesc doi ani de zile de la moartea domniei sale. Având în vedere că mâine este Sâmbăta Morţilor, mâine îl comemorăm", a spus, pentru DC News, Marius Marinescu. „Cred că va veni multă lume, deoarece era foarte iubit. Era privit ca un protector al oamenilor săraci. Plecarea lui dintre noi înseamnă o rană adâncă pentru cultură, politică", a adăugat senatorul.

"Mozart, înainte de a muri, prevestindu-şi moartea, a scris Requiem. „La fel şi domnul Vadim Tudor, înainte de a muri, a scris poemul Ultima cafea", a spus Marius Marinescu.

„O să-i duc un buchet de trandafiri roşii, deoarece floarea sa preferată era trandafirul roşu". Emoţionat, Marius Marinescu îşi aminteşte de o discuţie pe care au purtat-o. „L-am întrebat o dată de ce îi place atât de mult această floare. Mi-a spus că este un simbol al iubirii. Apoi l-am întrebat pe cine iubeşte. Cel mai mult familia, mi-a spus, pe români şi unguroaicele", şi-a amintit Marius Marinescu.

„Îi voi duce opt trandafiri roşii, deoarece cifra opt este una semnificativă pentru domnia sa: s-a născut pe 28 noiembrie 1949, iar anul acesta, în noiembrie, ar fi împlinit 68 de ani", a precizat senatorul.

SURSE: DC News.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.