Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Cerere - .PaNda - Avatar

uS EQE fimearscarba
 Share

Recommended Posts

• Display Name: .PaNda
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar
  • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):  nu cred ca am mai facut.
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): N/A
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine, exemple teme: Alb&Negru, Flori, Păduri, Galaxie, Natură, Animale, Planete, Portrete, Zăpadă, Stele, Răsărit, Apus, Gaming, Celebrități, Modă, Muzică, Mâncare, Anime, Actori, Tehnologie, Călătorii): Straniu, alb si negru
  • Text: N/A
  • Dimensiuni: Cele normale
  • Alte precizari: Astept ceva bun, va rog.

@Elena, bravo pentru munca, insa nu vreau poza in tema cu numele meu, iar parerea mea despre cei care-si pun poze cu fete asa este una proasta. Mersi oricum.

@bNz, as fi vrut ceva nou. Mersi oricum.

@EduardLFC, dragut, insa prea simplu.

@Crissu, poza din mijloc e cea mai placuta pentru mine.

@ARMYs VODA, nu sunt genul meu alea.

Nu ma intelegeti gresit,  va multumesc pentru munca gresita, insa unele nu sunt potrivite pentru mine. Cea actuala a mea este perfecta, insa tot timpul e loc de mai bun. Felicitari pentru munca depusa! Ati primit toti aprecieri la postari.

@Psk, nu găsesc nimic straniu sau alb sa negru, însă Îți mulțumesc pentru munca  depusă.  Ai primit apreciere la postare.

@Mentosan, alb negru sau în tema, e interesant si rezultatul tău, însă nu mă atrage, din păcate. Ai primit apreciere la postare. 

Cine mai dorește mai poate trimite poze.

• Hawx locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.